Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κάντε γκολ!

Κάντε γκολ!

044_gn_92


Δεν υπάρχει αμφιβολία, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ήταν σε καλύτερη βαθμολογική θέση, αν οι παίκτες της ήταν πιο αποτελεσματικοί. Οι πράσινοι δημιουργούν σωρεία ευκαιριών, αξιοποιούν όμως μόνο ένα μικρό ποσοστό από αυτές και πολλές φορές το πλήρωσαν! Κόντρα στο Παραλίμνι έφτασαν ξανά κοντά στο να το πληρώσουν τελικά όμως ένα γκολ έκανε τη διαφορά.

Ασφαλώς η πιο ευχάριστη είδηση πέραν των 3 βαθμών ήταν ότι σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο Αντρέ Άλβες. Για αυτό αποκτήθηκε ο Βραζιλιάνος, ήρθε με τη φήμη του πιστολιού και ελπίζουμε έστω και καθυστερημένα να ξεκινήσει την απόσβεση. Δεν είναι όμως μόνο θέμα των επιθετικών, είναι θέμα όλης της ομάδας.

Με τον τρόπο που αγωνίζεται ο Σαβέφσκι άλλωστε, πολλές φορές ο Άλβες βρίσκεται σε θέση δημιουργού και όχι εκτελεστή. Κόντρα στην Ένωση, οι συμπαίκτες του βρέθηκαν τουλάχιστον σε 8 περιπτώσεις σε ευνοϊκή θέση για να σκοράρουν, αλλά δεν το έκαναν. Το πρωτάθλημα βρίσκεται στην τελική ευθεία και αν η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να πετύχει τους (έστω υποβαθμισμένους) στόχους της, πρέπει να έχει το εύκολο γκολ.