Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μάχη για τη δεκαοκτάδα!

Μάχη για τη δεκαοκτάδα!

img_8678


Τόσο καιρό πονοκεφάλιαζε που δεν έχει έμπειρους παίκτες στις επιλογές του. Ε καιρός ήταν να πονοκεφαλιάσει και για ποιους θα αφήσει εκτός αποστολής! Ο Σαβέφσκι μετά από πάρα πολύ καιρό έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεση του (εξαίρεση ο τιμωρημένος Μαργκάσα) και θα πρέπει να επιλέξει τους 18.

Λεβίτα, Μορέιρα, Γιαννίκογλου, Σπούγκιν, Κυριάκου, Αντράντε, Ντανιέλσον, Αλαμπί, Σκαραμοτσίνο, Χαραλάμπους, Αγκουϊάρ, Σοάρες, Ασσίς, Ζοάο Άλβες, Λεάντρο, Εφραίμ, Χριστοφή, Σκέμπρι, Φρέντι και Αντρέ Άλβες. Είκοσι συνολικά παίκτες και ακόμα δεν συμπεριλάβαμε μικρούς που είναι μέλη της πρώτης ομάδας, αλλά έχουν (προς το παρών) λιγότερες ελπίδες να συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Το γεγονός  ασφαλώς μόνο θετικό είναι και είναι δεδομένο πως χαροποιεί το Σαβέφσκι. Όχι μόνο έχει ο ίδιος περισσότερες επιλογές, αυξάνεται και ο υγιής ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών για το ποιοι θα είναι στην 11άδα και την αποστολή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ γεμίζει ξανά και μπορεί να φορτσάρει προς τη γραμμή του τερματισμού με όλα της τα όπλα.