Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Μην βιαστείτε να ξεπουλήσετε το Δημήτρη!

Μην βιαστείτε να ξεπουλήσετε το Δημήτρη!

img_0312


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Από χθες ακούμε διάφορα σχετικά με πώληση του Δημήτρη Χριστοφή σε Ρωσική ομάδα. Προφανώς η ομάδα ταλανίζεται από αγωνιστικά προβλήματα και χρειάζεται άμεση εισροή ρευστού ενόψει κριτηρίων Μαρτίου. Ο συλλογισμός συνεχίζεται επίσης, με τη λογική του κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι – καλύτερα να δεχτούμε μια πρόταση τώρα που την έχουμε στο χέρι (έστω κι αν οι πληροφορίες δεν έχουνε ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα) παρά να περιμένουμε για μια καλύτερη πρόταση μέχρι το καλοκαίρι.

Στον αντίποδα όμως υπάρχει και η αντίθετη λογική, ότι ο οπορτουνισμός αυτή τη στιγμή θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα απ’ ότι θα επιλύσει. Και εξηγώ:

1. Ο Τζίμυς φέτος είναι σε δαιμονισμένη φόρμα, δείχνει μεγάλη σταθερότητα, έχει ωριμάσει δραματικά και αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στην ομάδα.
2. Η ομάδα είναι σε τροχιά τετράδας και κυπέλλου (όσο κι αν δεν αρμόζουν στην Ομόνοια τέτοιου είδους περιορισμένοι στόχοι)
3. Έχουμε ήδη χάσει τον Ανδρέα Αβραάμ που παίζει στην ίδια περίπου θέση με τον Χριστοφή, και οι λύσεις που απομένουν είναι πολύ περιορισμένες.

Αν πωλήσουμε τον Χριστοφή, για ένα Α ή Β ποσό, έχουμε σκεφτεί μακροπρόθεσμα πόσο θα μας στοιχήσει η αισθητή αποδυνάμωση του ρόστερ με την πώληση του πιο επικίνδυνου μας παίκτη; Έχουμε υπολογίσει λόγου χάριν τι σημαίνει να μείνουμε εκτός Ευρώπης εν μέσω όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε; Όποια πρόταση και να πάρουμε τώρα, δεν είναι καλύτερα (και για την ομάδα και για τον ίδιο τον Τζίμυ) να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι οπόταν και όλη η Ευρώπη κάνει τις μεταγραφές της όπου μπορεί να έρθει μια καλύτερη πρόταση απο πρωτάθλημα της δυτικής Ευρώπης, ΚΑΙ θα μπορεί και ο προπονητής να κάνει τις ενέργειες του για να αναπληρώσει το κενό του Τζίμυ;

Αγαπητή διοίκηση,

Ας μην παρασυρόμαστε. Υπομονή και επιμονή, η ομάδα έχει στόχους, και ο Τζίμυς είναι το πιο δυνατό μας όπλο για να τους εκπληρώσουμε. Ο ΛΑΟΣ είναι δίπλα στην ομάδα και μαζί θα υπερβούμε και τον Μάρτιο και οποιοδήποτε άλλο εμπόδιο προκύψει. Μην βιαστείτε να ξεπουλήσετε το Δημήτρη!

ΓΡ