
Νέο χρηματικό πρόστιμο καλείται να πληρώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ, για παραπομπή της ομάδας που έγινε στον αγώνα με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ. Οι πράσινοι καταγγέλθηκαν για σοβαρά επεισόδια και για ανάρτηση πανό πολιτικού περιεχομένου.
Αναλυτικά:
Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας:
(α) για σοβαρά επεισόδια
(β) για ανάρτηση πανό πολιτικού περιεχομένου κατά παράβαση του άρθρου 11 (1) και 11 (3) του Κανονισμού της Δικαστικής Επιτροπής στον αγώνα Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ /26.01.2013.
ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο
![Συγκινητικές στιγμές σε… ΟΜΟΝΟΙΑτικα σπίτια με τον Πράσινο Άγιο Βασίλη [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/t243tf234t-238x178.jpg)








![Συγκινητικές στιγμές σε… ΟΜΟΝΟΙΑτικα σπίτια με τον Πράσινο Άγιο Βασίλη [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/t243tf234t-100x75.jpg)


