Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Να είστε όλοι έτοιμοι!”

“Να είστε όλοι έτοιμοι!”

xristoforos


Μετά το Χάρη Κυριάκου, άλλος ένας νεαρός από την ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Χριστόφορος Χαραλάμπους, πήρε χθες φανέλα βασικού και κάλυψε το αριστερό άκρο. Ο Χριστόφορος τα πήγε πολύ καλά, κράτησε τη θέση του χωρίς προβλήματα και έδειξε να αποτελεί ελπίδα για το μέλλον.

Τα τελευταία χρόνια, μέσα στις πολλές αφίξεις και αναχωρήσεις ξένων ακριβοπληρωμένων παικτών, οι ακαδημίες παραγκωνίστηκαν πλήρως. Αρκετά από τα παιδιά που αγωνίζονταν σε αυτές ένιωθαν πως έχαναν το χρόνο τους, πως τα όνειρα θα μείνουν όνειρα. Αυτό από φέτος αλλάζει και πρέπει οι μικροί να είναι έτοιμοι.

Έχουν παίξει οι δυο εντεκάδα, ενώ και ο νεαρός Παναγιώτου (Φιλιώτης) έπαιξε σε κύπελλο. Είναι ξεκάθαρο πως ο ρόλος των νεαρών φέτος είναι διαφορετικός. Μπορεί να κληθούν ανά πάσα στιγμή να πάρουν φανέλα βασικού και να καλύψουν μια ανάγκη. Το ζητούμενο είναι, να νιώθουν πανέτοιμοι να το πράξουν. Δεν θα τους ζητηθεί να κάνουν απευθείας τη διαφορά, αλλά να μπουν με αυτοπεποίθηση, να κάνουν αυτό που θα τους ζητηθεί και να απορροφήσουν όσο πιο πολλά μπορούν. Γιατί σιγά σιγά, ο στόχος είναι να εξελιχθούν, να μονιμοποιηθούν…

Οι νεαροί πλέον δεν βρίσκονται στην ομάδα για να συμπληρώνεται το διπλό. Είναι στην ομάδα για να προσφέρουν, να βοηθήσουν. Για αυτό άλλωστε ο Σαβέφσκι τους τονίζει συνεχώς, πως πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι!