Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τελικά ποιός είναι ο πραγματικός λόγος της αλλαγής ώρας;

Τελικά ποιός είναι ο πραγματικός λόγος της αλλαγής ώρας;


Λόγους ασφαλείας επικαλέστηκε η αστυνομία για να μεταφέρει εκ νέου το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την Ανόρθωση στις 15:30. Η πρώτη υποψία γεννιέται σε όλους, από το γεγονός πως τα συνδρομητικά κανάλια δέχτηκαν τόσο εύκολα να αλλάξει η έναρξη του παιχνιδιού, από ώρα που θα το έβλεπαν χιλιάδες κόσμου, σε ώρα που θα το δουν ελάχιστοι, αφού μέχρι και οι κυβερνητικοί πρέπει να βιαστούν για να μην χάσουν όλο το ημίχρονο.

Είναι πραγματικά λόγοι ασφαλείας που οδήγησαν σε αλλαγή ώρας; Αν ναι, γιατί δεν ακολουθήθηκε παρόμοια πρακτική στο παιχνίδι κυπέλλου μεταξύ ΑΕΛ και Αποέλ που ξεκίνησε στις 18:00 ή το παιχνίδι πρωταθλήματος μεταξύ Απόλλωνα και Αποέλ που έγινε και πάλι βραδιάτικα; Τι ήταν τόσο διαφορετικό σε εκείνη την περίπτωση που επέτρεψε την διεξαγωγή βραδιάτικα και μάλιστα στη δεύτερη περίπτωση ένα γήπεδο (Τσίρειο) που είναι πολύ πιο δύσκολο να ελέγξεις τι γίνεται στους γειτονικούς χώρους;

Για να γινόμαστε πιο συγκεκριμένοι. Την συγκεκριμένη μέρα, συγκεκριμένος πολιτικός υποψήφιος διοργανώνει μεγάλη προεκλογική συναυλία. Η πολιτική δεν μας νοιάζει και δεν θα μας απασχολήσει ποτέ, για αυτό δεν θα μπούμε στη διαδικασία να γράφουμε ονόματα, όποιον νοιάζει, ας ψάξει. Δεν είναι καθόλου τυχαίο λοιπόν, που ο κόσμος συσχετίζει τα δύο και αναρωτιέται τι είναι τελικά πιο σημαντικό για τους αρμόδιους; Να απολαύσει ο κόσμος το ντέρμπι κυπέλλου ή να εξυπηρετηθούν συμφέροντα; Μάλιστα σήμερα ήταν έντονη η φήμη πως συγκεκριμένος αξιωματούχος έβαλε πίεση για να αλλάξει η ώρα.

Το λέμε ξανά, δεν μας απασχολεί η πολιτική, δεν θα αναφερθούμε ξανά σε ότι γράφτηκε στην προηγούμενη παράγραφο. Απλά πρέπει επιτέλους στην ομοσπονδία να σκεφτούν το κόσμο. Μα 15:30 η ώρα Τετάρτη, να βάλουν ΟΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση; Τελικά θέλουν το κόσμο στο γήπεδο ή δεν τον θέλουν; Αν θεωρούν πάντως πως ο τρόπος να μην γίνονται επεισόδια, είναι να βάζουν τα παιχνίδια σε ώρες που δεν μπορεί κανείς να πάει, ε ας βάλουν λουκέτο σε όλα τα γήπεδα να τελειώνουμε.