Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χριστοφή: «Θα καταθέσω και τη ψυχή μου για το μεγαλείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»

Χριστοφή: «Θα καταθέσω και τη ψυχή μου για το μεγαλείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»

img_9285
Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε ο Δημήτρης Χριστοφή, μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του στην Ρωσική Ροστόφ. Ο εκ των αρχηγών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τόνισε πως νιώθει περήφανος που αγωνίζεται στην ομάδα μας, στέλνοντας το μήνυμα πως για όσο καιρό φοράει τη φανέλα της, θα δίνει τον καλύτερό του εαυτό.


Επεσήμανε ότι επέλεξε να μείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να τη βοηθήσει σ” αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνά, ενώ κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Δημήτρης Χριστοφή ανέφερε: «Επέλεξα να παραμείνω στην ΟΜΟΝΟΙΑ, διότι θέλω να τη βοηθήσω σ’ αυτή την δύσκολη περίοδο που περνά. Ως εκ των αρχηγών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, νιώθω έντονα την επιθυμία να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου να υλοποιήσει τους στόχους της.

Είμαι περήφανος που αγωνίζομαι σ’ αυτήν την ομάδα και για όσο καιρό θα φοράω τη φανέλα της, θα καταθέτω και τη ψυχή μου για το μεγαλείο της».

Όσο για την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα, καθώς και τη συνέχεια, επεσήμανε: «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους για να δημιουργήσουμε μία ΟΜΟΝΟΙΑ ισχυρή και νομίζω πως είμαστε στο σωστό δρόμο. Θα πρέπει όλοι μας να μείνουμε κοντά στην ΟΜΟΝΟΙΑ και να δώσουμε τη μάχη για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Η αρχή θα πρέπει να γίνει στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα.

Καλώ τον κόσμο μας να γεμίσει το Γ.Σ.Π., ούτως ώστε να μας δώσει τη δύναμη για να φτάσουμε σε άλλη μία σημαντική νίκη. Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε».