Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όταν πήρε μπρος η επίθεση

Όταν πήρε μπρος η επίθεση

img_0893


Από την αρχή της χρονιάς, ο μοναδικός σταθερά πολύ καλός παίκτης στη μεσοεπιθετική γραμμή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν ο Χριστοφή, ενώ κάποια πολύ καλά παιχνίδια είχε και ο Σκέμπρι. Οι υπόλοιποι κυμαίνονταν στη μετριότητα με κάποιες εκλάμψεις, γεγονός που είχε αντίκτυπο στα αποτελέσματα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτιαχνε ένα τσουβάλι ευκαιρίες, έβαζε όμως πολύ λίγα γκολ. Τον τελευταίο μήνα αυτό μοιάζει να αλλάζει.

Σχεδόν όλοι οι παίκτες του χώρου αυτού, φαίνονται ανεβασμένοι. O Αντρέ Άλβες πρώτα καθάρισε με γκολ στο Παραλίμνι και μετά ανέλαβε ρόλο δημιουργού ετοιμάζοντας 2 γκολ για τον Εφραίμ με Δόξα και Ανόρθωση και ξεκινώντας το γκολ του Ασσίς στο τελευταίο παιχνίδι. Ο Γιώργος Εφραίμ μετράει 3 γκολ σε 2 παιχνίδια και αρκετές φάσεις που έγινε επικίνδυνος. Ο Σκέμπρι πέρασε αλλαγή και σκόραρε κόντρα στη Κυρία, ενώ το ίδιο έκανε και ο Φρέντι που είχε καλή απόδοση και στον αγώνα με τη Δόξα. Όσο γι το Χριστοφή; Κάθε εβδομάδα και καλύτερος, πραγματοποιεί την καλύτερη του χρονιά.

Έστω και καθυστερημένα, το ανέβασμα των επιθετικών είναι καλοδεχούμενο και μακάρι να έχει συνέχεια. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να μπει στην τετράδα και να υπερασπιστεί τον τίτλο του κυπελλούχου, θα χρειαστεί τα κανόνια της να βρίσκουν δίκτυα.