Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άνετη νίκη και πάμε παρακάτω

Άνετη νίκη και πάμε παρακάτω

img_0094


Άνετη νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ που εκμεταλλεύτηκε 3 από τις πάρα πολλές ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν. Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι και πήραν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τη νίκη. Με απουσίες η Δόξα, δεν κατάφερε να αντισταθεί ιδιαίτερα.

Α’ ημίχρονο

Με καλά, αλλά και μέτρια διαστήματα οι πράσινοι στο πρώτο ημίχρονο. Πρώτη φάση στο 5′, με τον Εφραίμ να κάνει ωραία ενέργεια και σέντρα, τον Άλβες να πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα όμως κτύπησε στην εξωτερική των δικτύων. Στο 8′ ο Χριστοφή σέντραρε, ο Άλβες έκανε υπέροχο σταμάτημα και γυριστό, ο Νέγκρι όμως έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ. Δυο λεπτά αργότερα, ο Τζίμης με τον Ασσίς συνεργάστηκαν υπέροχα, τελικός αποδέκτης ο πρώτος, με το Νέγκρι όμως να τον προλαβαίνει στην έξοδο. Τελικά το σκορ άνοιξε στο 15′, όταν ο Αντρέ Άλβες έδωσε μια φανταστική ασσίστ στον Εφραίμ που έφυγε φάτσα με το Νέγκρι και δεν λάθεψε! Για τα επόμενα 10-15 λεπτά, η Δόξα ανέβηκε, αλλά πέραν κάποιων μακρινών σουτ δεν απείλησε. Στο 33′ ο Άλβες έκανε όμορφη ενέργεια, η πλάσα του όμως πέρασε άουτ. Η επόμενη φάση ήταν και η πιο μεγάλη, όταν ο Χριστοφή πέρασε σαν σταματημένους δυο αντιπάλους, έβγαλε τον Άλβες φάτσα με το Νέγκρι, ο τερματοφύλακας της Δόξας όμως βγήκε νικητής. Τελευταία φάση στο 42′ με τον Σοάρες να βρίσκει τον Εφραίμ και το σουτ του τελευταίου να πάει ψηλά άουτ. Σκορ ημιχρόνου 1-0.

Β’ ημίχρονο

Σοβαρή η ΟΜΟΝΟΙΑ, τελείωσε το παιχνίδι από νωρίς και έδωσε την ευκαιρία στο Τόνι να ξεκουράσει Σοάρες, Αντράντε και Χριστοφή. Μόλις στο 47, η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε με τον Ασσίς. Η απόφαση είναι μάλλον σωστή αφού ο Άλβες συγκρούστηκε με το Νέγκρι. 4 λεπτά αργότερα πάντως, ήρθε και το δεύτερο γκολ, με το Λέο να κάνει υπέροχη ενέργεια και σουτ στη γωνιά του Νέγκρι, 2-0! 3 μόλις λεπτά μετά, ήρθε και το τρίτο γκολ, με τους Ασσίς-Χριστοφή να συνδυάζονται υπέροχα, το Τζίμη να δίνει πάσα πάρα βάλε στον Εφραίμ και το Γιώργο να σκοράρει. Το γκολ τελείωσε μια και καλή τον αγώνα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ανοίξει για τα καλά. Στο 63′ Άλβες και Χριστοφή κρύβουν τη μπάλα, το πλασέ του Τζίμη όμως πάει άουτ. Στο 73′ ωραία κούρσα του κορυφαίου Εφραίμ, έτοιμο γκολ στο Φρέντι, που από το ύψος του πέναλτι σουτάρει άουτ! Στο 77′ Φρέντι και Άλβες παίζουν το 1-2, ο Βραζιλιάνος βγάζει τελείως μόνο τον Αγκολέζο, ο Νέγκρι όμως αποκρούει το τελείωμα. Στο 78′ αντίστροφοι ρόλοι (και πολύ πιο δύσκολη φάση), με τον Άλβες στη κίνηση να στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι.

Συμπερασματικά

Έκανε το καθήκον της η ΟΜΟΝΟΙΑ και πήρε μια άνετη νίκη με 3-0. Μέχρι το τέλος οι πράσινοι είχαν μόνο θετικά να λένε, ήρθαν όμως οι κάρτες των Σπούγκιν και Σκάρα που κάθονται με την Αλκή να τα χαλάσουν λίγο. Η ουσία είναι πως μπήκαν 3 βαθμοί στο σακούλι με καλό κατά διαστήματα ποδόσφαιρο