Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αλλαγές, αλλά πόσες;

Αλλαγές, αλλά πόσες;

sak_7502


Διαφορετική αναμένουμε την αποψινή εντεκάδα, από αυτήν που παρακολουθήσαμε στο παιχνίδι του Σαββάτου με το Παραλίμνι. Ο Σαβέφσκι μπορεί να υπολογίζει σε 3 έξτρα ποδοσφαιριστές από την περασμένη εβδομάδα, τους Ασσίς, Σοάρες και Αντράντε, ενώ σε καλύτερη κατάσταση βρίσκονται πλέον οι Λέο, Κυριάκου (είχαν γαστρεντερίτιδα), Αγκουϊάρ και Ντανιέλσον (προέρχονταν από τραυματισμό).

Άμυνα

Μια αλλαγή. Ένας εκ των Ντανιέλσον και Αντράντε, πιθανότατα ο πρώτος θα πάρει τη θέση του Χριστόφορου Χαραλάμπους, με τον Άνθονι Σκαραμοτσίνο να μεταφέρεται αριστερά. Κατά τα άλλα αναμένουμε Λεβίτα στον άσσο, Σπούγκιν δεξιά και Αλαμπί παρτενέρ όποιου αποφασιστεί.

Μεσαία γραμμή

Δίλημμα για το Τόνι για τη χρησιμοποίηση ή όχι του Μάρκο Σοάρες. Ο Μάρκο απουσίασε για 1 και κάτι μήνα και οπωσδήποτε ο Σαβέφσκι θα τον ήθελε να παίξει τουλάχιστον κάποια λεπτά με τους Λέο και Ασσίς, ενόψει του κυπέλλου με την Ανόρθωση. Το πρώτο σενάριο λοιπόν είναι οι 3 τους να αποτελέσουν τον άξονα. Το δεύτερο είναι ο Σοάρες να μείνει στο πάγκο για να ξεκουραστεί και τη θέση του να πάρει ένας εκ των Σκέμπρι, Αγκουϊάρ και Ζοάο, με το Μαλτέζο φαβορί. Στα φτερά ξεκινάνε Εφραίμ και Χριστοφή.

Επίθεση

Δεδομένη η χρησιμοποίηση του Αντρέ Άλβες. Ελπίζουμε να συνεχίσει να σκοράρει, να συνεχίσει να κτίζει στην αυτοπεποίθηση του. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη ένα καλό Άλβες τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.