Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νίκη και μόνο νίκη

Νίκη και μόνο νίκη

sak_7373


Την ομάδα της Δόξας υποδέχεται σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ (ΓΣΠ, 18:00, live omonoianews.com) σε ένα παιχνίδι που κυνηγάει μόνο τη νίκη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, πρέπει όμως να το αποδείξει στο χορτάρι, γιατί ο αντίπαλος έχει αποδείξει πολλές φορές  μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Η Δόξα αποτελεί για πολλούς την ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς. Με 16-17 φτηνούς ξένους από τον ίδιο μάνατζερ, έχει καταφέρει να στήσει όχι απλά μια αξιοπρεπή ομάδα που θα σωθεί, αλλά έφτασε να έχει βάσιμες ελπίδες και βλέψεις για το δεύτερο γκρουπ (θέσεις 5-8) ενώ όλοι την είχαν είτε για διαβάθμιση, είτε για μάχη μέχρι τέλους. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση, 5 βαθμούς πάνω από την 9η που οδηγεί στο τελευταίο γκρουπ και θέλει να αυξήσει τη διαφορά.

Ασφαλώς αυτό θα γίνει μόνο αν το επιτρέψει με κακή εμφάνιση η ΟΜΟΝΟΙΑ. Καλή ομάδα η Δόξα, παίζει όμως κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και μάλιστα την πληρέστερη από την αρχή της χρονιάς αφού λείπει μόνο ο Ρενάτο Μαργκάσα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, υπάρχει μόνο η νίκη και η ομάδα του Σαβέφσκι καλείται να επιβληθεί στο γήπεδο και να πάρει τους τρεις βαθμούς.