Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πλάνο με Λέο και Νούνο

Πλάνο με Λέο και Νούνο

img_8219


Με 1-2 αλλαγές σε συγκριτικά με την ομάδα που παρέταξε ο Σαβέφσκι το περασμένο Σάββατο στο Παραλίμνι, αναμένουμε να δούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στη Δόξα. Είναι δεδομένο πως ο Ασσίς (αν δεν προκύψει οτιδήποτε) θα επιστρέψει στους πρώτους 11, όπως και ένας εκ των Ντανιέλσον-Αντράντε στο κέντρο της άμυνας. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά.

Στο τέρμα ο Λεβίτα έχει πλέον πραγματικό ανταγωνισμό, μετά την καλύτερη του εμφάνιση όμως φέτος, δεν μένει εκτός. Μπροστά του θα έχει τους ίδιους 3 που είχε στο Τάσος Μάρκου (Σπούγκιν, Αλαμπί, Σκάρα)- με τον Γάλλο όμως να μεταφέρεται αριστερά – και ένα εκ των Ντανιέλσον-Αντράντε. Δίνουμε προβάδισμα στον Ντανιέλσον, γιατί έχει περισσότερες προπονήσεις στα πόδια.

Στα χαφ, ο Λέο προλαβαίνει και θα είναι βασικός. Πλάι του θα έχει αυτή τη βδομάδα το Νούνο Ασσίς και μπροστά τους αναμένουμε να δούμε τον Αντρέ Σκέμπρι. Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως στο πάγκο θα βρίσκονται τουλάχιστον 3 παίκτες που μπορούν να προσφέρουν στον άξονα (Αγκουϊάρ, Ζοάο, Κυριάκου) ενώ δεν αποκλείεται σε αυτούς να προστεθεί και ο Σοάρες! Για τα φτερά δεν υπάρχει αμφιβολία, Χριστοφή και Εφραίμ θα ξεκινήσουν.

Τέλος στην επίθεση, μετά από καιρό υπάρχει φαβορί και μάλιστα δυνατό! Ο Αντρέ Άλβες θα είναι βασικός και το στοίχημα είναι να καταφέρει να σκοράρει για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική! Αν καταφέρει να έχει και απόδοση ανάλογη με το Παραλίμνι, ακόμα καλύτερα!