Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ροστόφ για Δημήτρη;

Ροστόφ για Δημήτρη;

img_0473


Από χθες γράφαμε πως τις επόμενες μέρες ενδεχομένως να ξεκινήσουν φήμες δημοσιεύματα για το μέλλον ποδοσφαιριστών μας και πως πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στα δικά μας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του kerkida.net λοιπόν, ο Δημήτρης Χριστοφή αποτελεί στόχο της ρωσικής Ροστόφ. Είναι άλλωστε αρκετές οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Τζίμη, με τη διαφορά πως η μεταγραφική στη Ρωσία τελειώνει Μάρτη.

Ο Χριστοφή με τις εμφανίσεις του έχει κινήσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως μπροστά της δεν έχει καμία πρόταση, έτσι δεν έχουμε και λόγο να το συζητούμε. Ο Τζίμης δεν καίγεται να φύγει από την ομάδα, αφού απολαμβάνει τον ηγετικό ρόλο που ανέλαβε φέτος και έχει δεθεί με τους πράσινους. Αν λοιπόν κάποια στιγμή έρθει μια πρόταση σε ύψος που να αντιπροσωπεύει την αξία του Χριστοφή, τότε το συζητάμε. Μέχρι τότε τη δουλειά μας.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως όντως υπάρχει ενδιαφέρον και στην ΟΜΟΝΟΙΑ, θα το εξετάσουν πολύ σοβαρά. Η μεταγραφική περίοδος στη Ρωσία ολοκληρώνεται στις 28 Φεβρουαρίου και ότι θα συμβεί, θα γίνει γνωστό τις επόμενες ώρες.

Διαβάστε ακόμα: Προσοχή!