Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Έχουμε 20 μέρες να σώσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ»

«Έχουμε 20 μέρες να σώσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ»

antreas


Για το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΠ, για το επόμενο με τον Ολυμπιακό αλλά και για την προσπάθεια που γίνεται στο οικονομικό κομμάτι, μίλησε ο μεσημέρι στο ΣΠΟΡ FM ο Αντρέας Δημητρίου.

«Ξεκινήσαμε όπως θέλαμε το παιχνίδι, πετύχαμε γρήγορα δυο γκολ, φτιάξαμε άλλες 3-4 καλές ευκαιρίες για γκολ, όμως το δεύτερο ημίχρονο χάλασε η εικόνα της ομάδας μας. Η απόδοση μας δεν έφτασε στα επίπεδα των περασμένων αγωνιστικών. Είναι φυσιολογικό μια ομάδα να έχει και την άσχημη της μέρα, είχαν προηγηθεί και μαζεμένα παιχνίδια αλλά και όλα αυτά με το οικονομικό. Σημασία έχει ότι πήραμε το παιχνίδι, οι μεγάλες ομάδες ξεχωρίζουν όταν μπορούν να πάρουν τις νίκες χωρίς να είναι στην μέρα τους. Πλέον πατάμε ξανά στην 4η θέση χωρίς να εκκρεμεί οτιδήποτε, κρατάμε την τύχη μας στα πόδια μας και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε στα δυο παιχνίδια που απομένουν για να μπούμε στα πλέι οφ με τα καλύτερα δεδομένα».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό
«Ακολουθεί ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι καθώς παίζουμε με μια ομάδα η οποία κάνει τον δικό της αγώνα για παραμονή».

Για το οικονομικό
«Πρέπει όλοι να έρθουν κοντά. Η προπώληση των διαρκείας άρχισε και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, είναι και η εισφορά τον 1000 ευρώ, οι εισφορές, και θα επικεντρωθούμε σε αυτά. Έχουμε 20 μέρες για να σώσουμε την ΟMONOIA. Στο τέλος του μήνα το θαύμα θα γίνει».