Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μειωμένη τιμή εισιτηρίου με Σαλαμίνα

Μειωμένη τιμή εισιτηρίου με Σαλαμίνα

img_9559


Στη διάθεση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρίσκονται από σήμερα το απόγευμα τα εισιτήρια του αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Η διοίκηση έριξε την τιμή του εισιτηρίου στα 10 ευρώ.

Οι λεπτομέρειες της προπώλησης πιο κάτω:

Ξεκινά από το απόγευμα η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 30 Μαρτίου, στις 18:00, στο Γ.Σ.Π., στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Η προπώληση εισιτηρίων online, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα ξεκινήσει από σήμερα το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, 30 Μαρτίου, στις 14:30. Επίσης, από το απόγευμα εισιτήρια για προπώληση θα υπάρχουν στην Green Boutique, μέχρι το Σάββατο, 30 Μαρτίου, στις 12:00.
Τα ταμεία του Γ.Σ.Π. θα ανοίξουν στις 16:30 την ημέρα του αγώνα, ενώ την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι είσοδοι του σταδίου.
Τα σημεία πώλησης εισιτηρίων:
• Green Boutique (Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 09:00-13:00 και 15:00-19:00, Τετάρτη και Σάββατο 09:00-14:00)
Οι τιμές των εισιτηρίων:
• Κανονικό 10 ευρώ
• Μαθητικό 10 ευρώ
• Παιδικά εισιτήρια υπάρχουν μόνο για την Ανατολική και την Βόρεια κερκίδα και θα παραχωρούνται δωρεάν την ημέρα του αγώνα, στις εισόδους των συγκεκριμένων κερκίδων
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επέλεξε να ορίσει την τιμή εισιτηρίου στα 10 ευρώ, ούτως ώστε να δώσει τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο της ομάδας μας για να έρθει στο γήπεδο.
Παράλληλα, καλούμε τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας όπως προμηθευτούν και αυτοί εισιτήριο, κάτι που θα αποτελέσει μία ακόμη γενναιόδωρη πράξη από μέρους τους στην προσπάθεια που γίνεται για διάσωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Μεγάλος μας στόχος είναι να γεμίσουμε το Γ.Σ.Π., τόσο για να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας να φτάσουν σε μία πολύ σημαντική νίκη που θα μας επιτρέψει να μπούμε στην πρώτη τετράδα με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για τη συνέχεια, όσο και για να στηρίξουμε οικονομικά την ΟΜΟΝΟΙΑ.