Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μόνη οδός η συσπείρωση

Μόνη οδός η συσπείρωση

01img_5201_640x427


 Στο χέρι του κόσμου μας είναι να διαψεύσει αυτού του είδους τα δημοσιεύματα και με την συνεισφορά του να αυξήσει τις καλές πιθανότητες που έχει η ομάδα μας για να περάσει τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ.

Απόσπασμα από τη σημερινή ανακοίνωση της διοίκησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τη μοναδική διοίκηση εδώ και χρόνια που έδειξε διάθεση για ειλικρίνεια, που έφερε αρκετό κόσμο σε μεγάλο βαθμό κοντά. Αφήνουμε πίσω το κομμάτι με τα δημοσιεύματα, δεν είναι αυτός ο σκοπός του άρθρου, στεκόμαστε στο έργο που έχει να επιτελέσει ο μεγάλος ΛΑΟΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Έχουμε σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουμε και είναι λάθος να σκεφτόμαστε πως μόνος του ο ΛΑΟΣ δεν προλαβαίνει. Ο ΛΑΟΣ μπορεί να κάνει τη διαφορά στο τέλος, αυτό είναι που πρέπει να επαναλαμβάνουμε. Δεν είναι η μόνη πηγή εσόδων ο κόσμος, αυτό μας έχει ξεκαθαριστεί από την πρώτη στιγμή. Ένα κομμάτι όμως του αναλογεί και δεν έχουμε χρόνο για δεύτερες σκέψεις.

Μόνη οδός είναι η συσπείρωση γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα. Το Σάββατο έχει αγώνα με 10 ευρώ εισιτήριο. Είναι δύσκολοι καιροί για όλους, συμφωνούμε, το ΓΣΠ όμως πρέπει να είναι γεμάτο. Την επομένη έχουμε event, όλοι εκεί με όποιο τρόπο μπορούμε.  Αν βλέπετε τα πάντα μίζερα τώρα, αναλογιστείτε απλά πως θα είναι χωρίς ΟΜΟΝΟΙΑ…