Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στόχος πλέον η τρίτη θέση!

Στόχος πλέον η τρίτη θέση!

tol_7788


Λένε πολλές φορές πως τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Αφού λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε μετά από αρκετό καιρό, εμφανή βελτίωση και αρκετές ανατροπές (βλ. υπόθεση Ντόσα) να πιάσει την 4η θέση, δικαιούται πλέον να κοιτάξει πιο ψηλά! Άλλωστε οι πράσινοι τόσο ιστορικά, όσο και ποιοτικά δεν είναι για να συμβιβάζονται με τέταρτες θέσεις, αλλά για να κτυπάνε το πρωτάθλημα.

Δεν λέμε φυσικά ότι έχει εξασφαλισθεί η τετράδα. Καμία σχέση, υπάρχουν ακόμα 6 διεκδηκίσιμοι βαθμοί και η διαφορά μας με την ΑΕΛ, είναι οι μεταξύ μας αγώνες,  ενώ θα πρέπει να γνωρίζουμε πως η τριπλή ισοβαθμία δεν μας ευνοεί! Αν πάντως δεν προλάβουμε την ΑΕΚ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, είμαστε σίγουροι πως θα την περάσουμε στα πλέι οφ.

Το σημαντικό, είναι να κοιτάζουμε τα δικά μας παιχνίδια με σοβαρότητα και ταπεινότητα. Κανένα ματς δεν σηκώνει υποτίμηση, ειδικά μάλιστα όταν αυτό είναι κόντρα σε ομάδες που παίζουν το τομάρι τους όπως ο Ολυμπιακός και η Σαλαμίνα. Ξεκάθαρα όμως, ο τελικός νικητής και των δυο αναμετρήσεων εξαρτάται αποκλειστικά από τη δική μας απόδοση!