Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συγκεντρώσεις σε Πιτσιλιά, Λεύκαρα και Φαρμακά

Συγκεντρώσεις σε Πιτσιλιά, Λεύκαρα και Φαρμακά

044_gn_16


Άλλες τρεις ανοικτές συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη και την Παρασκευή, 14 και 15 Μαρτίου αντίστοιχα, οι οποίες καλύπτουν την ευρύτερη περιοχή της Πιτσιλιάς, των Λευκάρων και του Φαρμακά.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχουν τον στόχο τους οι συγκεντρώσεις, που εντάσσονται στο πλαίσιο της Οικονομικής Εκστρατείας Διάσωσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι η μαζική και δυναμική παρουσία του κόσμου μας που διαμένει στις περιοχές. Εκεί και όπου το επιτρέπει το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας μας, το παρών τους στις συγκεντρώσεις θα δίνουν ποδοσφαιριστές, όπως και μέλη του τεχνικού τιμ.

Μεγάλη περιφερειακή συγκέντρωση στην ευρύτερη περιοχή της Πιτσιλιάς
Μεγάλη περιφερειακή συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη, 14 Μαρτίου, στο καφεστιατόριο «Phelandrio café bar», στις 19:00, στο Πελέντρι, η οποία καλύπτει όλους τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή της Πιτσιλιάς.

Το παρών τους θα δώσουν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας, ο προπονητής, Τόνι Σαβέβσκι, οι ποδοσφαιριστές, καθώς και ο Ράινερ Ράουφμαν. Επίσης, θα υπάρχει συνεργείο για να δέχεται εισφορές, στα πλαίσια της Οικονομικής Εκστρατείας Διάσωσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πέραν από εισφορές, στη συγκέντρωση θα γίνει εποικοδομητικός διάλογος, καθώς και ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων, πάντοτε με μοναδική μας έγνοια το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Τόμπολα στο «Σπίτι των Ανέμων»
Την Πέμπτη, 14 Μαρτίου, στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί τόμπολα στο «Σπίτι των Ανέμων», στα Λεύκαρα, μία εκδήλωση που εντάσσεται στα πλαίσια της Οικονομικής Εκστρατείας που έχει ξεκινήσει απ’ την περασμένη βδομάδα. Στο χώρο θα βρεθούν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ θα υπάρχει και συνεργείο που θα δέχεται εισφορές για οικονομική ενίσχυση του Σωματείου μας.

Συγκέντρωση στις Λαϊκές Οργανώσεις Φαρμακά
Άλλη μία μεγάλη συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή, 15 Μαρτίου και ώρα 20:00, στο οίκημα των Λαϊκών Οργανώσεων Φαρμακά, η οποία καλύπτει τις κοινότητες Φαρμακά, Οδούς, Καμπί, Απλίκι, Γούρι, Καλό Χωριό, Κλήρου, Αγροκηπιά, Παλαιχώρι και Άγιος Επιφάνειος.

Το παρών τους θα δώσουν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Σωτήρης Καϊάφας και Αντρέας Κανάρης, ενώ θα υπάρχει και συνεργείο που θα δέχεται εισφορές, στα πλαίσια της Οικονομικής Εκστρατείας Διάσωσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

omonoia.com.cy