Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συνεχώς υπό παρακολούθηση

Συνεχώς υπό παρακολούθηση

img_0078


Λέγαμε όταν χαλούσε η μεταγραφή του Χριστοφή στη Ροστόφ, πως οι Ρώσοι ήταν οι μεγάλοι χαμένοι της υπόθεσης. Ο Τζίμης το καλοκαίρι θα έχει αρκετούς μνηστήρες να σφάζονται στα πόδια του και η Ροστόφ τότε δεν θα έχει κάποιο ουσιαστικό πλεονέκτημα, ενώ πριν 15 μέρες είχε, αφού μόνο στη Ρωσία θα μπορούσε να μεταγραφεί. Χθες διέρρευσε πως σκάουτερς 2 ευρωπαϊκών ομάδων παρακολούθησαν το Δημήτρη και έμειναν εντυπωσιασμένοι.

Η αλήθεια είναι πάντως πως δεν παρακολουθείται μόνο ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, αλλά και άλλοι. Οι εμφανίσεις του Εφραίμ τον τελευταίο καιρό άρχισαν να ανεβάζουν ξανά τις μετοχές τους, ενώ απαρατήρητος δεν περνάει ούτε ο αρχηγός της Εθνικής Πράσινου Ακρωτηρίου Μάρκο Σοάρες, ειδικά μετά την παρουσία του στο Κόπα Άφρικα.

Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές όμως, για την ώρα είναι συγκεντρωμένοι απόλυτα στα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δεν πρόκειται να μιλήσουν για θεωρητικές καταστάσεις, ούτε πρόκειται να στρέψουν οπουδήποτε αλλού την προσοχή τους. Εκείνο που έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι η σωτηρία της ομάδας. Για όλα τα άλλα βλέπουμε…