Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Έχουμε φιλοδοξίες για πιο ψηλά”

Τόνι: “Έχουμε φιλοδοξίες για πιο ψηλά”

img_0144


Συγχαρητήρια στους παίκτες του που κατάφεραν με μία αντεπίθεση διαρκείας να μπουν στην πρώτη τετράδα, έδωσε ο Τόνι Σαβέφσκι, στη διάσκεψη μετά το τέλος του αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.

Οι δηλώσεις των προπονητών:

Τ.Σαβέφσκι: Καλησπέρα. Όντως τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια, όχι μόνο για σήμερα αλλά για τη προσπάθεια του δεύτερου γύρου που κατάφεραν να μπουν στους πρώτους 4. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, έχουμε φιλοδοξίες για πιο ψηλά, αλλά δεν χρειάζεται να το λέμε και να το σκεφτόμαστε. Μπήκαμε στη τετράδα, αλλά δεν κάναμε και τίποτα. Η ουσία είναι οι τίτλοι και η Ευρώπη. Όταν είσαι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχεις φιλοδοξίες, υποχρεώσεις και απαιτήσεις. Τα παιδιά παίξανε πολύ καλά και χαίρομαι που είναι σε καλή κατάσταση. Καλή συνέχεια στη Σαλαμίνα.

Μ.Γιόνους: Καλησπέρα. Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι μια καλή ομάδα. Μέχρι τώρα παίξαμε όλα τα παιχνίδια μας στο 1-0, 2-0, αυτή ήταν βαριά ήττα για να δουν οι παίκτες πως η μπάλα είναι 24 ώρες δουλειά. Δεν έχει διαφορά το 2-0 από το 6-0, αλλά να ξέρουν οι παίκτες πως είναι 24 ώρες. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο πρέπει να δίνεις τα πάντα. Δεν περίμενα να κερδίσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά τουλάχιστον να δείχναμε καλό πρόσωπο.