Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έρχονται όλοι κοντά…

Έρχονται όλοι κοντά…

dscn4043


45% των φίλων που αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας, είναι νέοι κάτοχοι! Το στοιχείο αυτό δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να υποτιμηθεί ή να υποβαθμιστεί αφού είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο και ενδεικτικό του ξεσηκωμού και της συσπείρωσης.

Πολλοί φίλοι είχαν τα τελευταία χρόνια απογοητευτεί, άλλοι είχαν θυμώσει από τους χειρισμούς και κανείς δεν μπορεί να τους αδικήσει. Αυτός ο θυμός και η απογοήτευση, οδήγησαν στην απομάκρυνση από τα γήπεδα. Δεν αγαπούσαν λιγότερο την ΟΜΟΝΟΙΑ, επέλεγαν όμως να απέχουν. Όλοι αυτοί, σιγά σιγά επιστρέφουν. Επιστρέφουν για να την γιγαντώσουν!

Δεν ξέχασε φυσικά κανείς τους κακούς χειρισμούς. Προ του κινδύνου όμως και βλέποντας όλη αυτή την κινητοποίηση και ο τελευταίος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ έχει ευαισθητοποιηθεί, όλοι θέλουν να βοηθήσουν, όλοι θέλουν να στηρίξουν την ομάδα μας, θέλουν να την ανεβάσουν ξανά στη κορυφή! Τα 2450 εισιτήρια διαρκείας είναι μόνο η αρχή! Η πραγματική παράνοια για μας, που θα ξυπνήσει τον πραγματικό φόβο στους αντιπάλους μας, θα είναι όταν στην επίσημη ιστοσελίδα αναρτηθεί ανακοίνωση που να ενημερώνει πως, ο ΛΑΟΣ έκοψε 5ψήφιο αριθμό διαρκείας! Γιατί θα γίνει και αυτό…