Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εξέφρασαν τις ανησυχίες τους οι παίκτες

Εξέφρασαν τις ανησυχίες τους οι παίκτες

0dscn8265


Γράφαμε τις προάλλες ότι μπορεί οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να δίνουν το καλύτερο τους εαυτό και να παλεύουν για τη νίκη, είναι όμως άνθρωποι και ανησυχούν για τις πληρωμές. Αυτές τους τις ανησυχίες εξέφρασαν κατά τη σημερινή προπόνηση, και όπως ήταν φυσιολογικό ζήτησαν να πληρωθούν άμεσα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, όπως και την προηγούμενη φορά που προέβησαν σε τέτοιου είδους “διαμαρτυρία”, έμειναν  στο γυμναστήριο και δεν κατέβηκαν στο γήπεδο.

Οι ποδοσφαιριστές περιμένουν με αγωνία την αποψινή συνεδρία του Δ.Σ. κατά την οποία ο πρόεδρος Στέλιος Μυλωνάς θα ενημερώσει τα μέλη του, για τις επαφές που έκανε κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών. Για αυτήν τους ενημέρωση ο τημ μάνατζερ κ. Τζιαπουρής. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως βρήκε έδαφος για να μπουν κάποια λεφτά στα ταμεία και να πληρωθούν οι παίκτες, επειδή όμως άλλο υποσχέσεις και άλλο πράξεις, ας κάνουμε υπομονή.

Είναι σημαντικό, η στάση των ποδοσφαιριστών να μην εκληφθεί από τον κόσμο ως αρνητική. Δίνουν ότι έχουν κάθε εβδομάδα, είναι λογικό όμως να έχουν απαιτήσεις στο οικονομικό. Την ίδια στιγμή και η διοίκηση του σωματείου κάνει τα αδύνατα δυνατά για να καταφέρει να τους καταβάλει κάποιο ποσό. Ελπίζουμε πως το θέμα θα λυθεί άμεσα και από αύριο θα επιστρέψουν στους κανονικούς ρυθμούς.