Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επαφές με επιφανείς ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ

Επαφές με επιφανείς ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ

ns015364


Παρά την μεγάλη απογοήτευση για τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς και τις υποσχέσεις που έλαβαν και δεν υλοποιήθηκαν ποτέ, τα μέλη του Δ.Σ. δεν παρατάνε τον αγώνα και προσπαθούν με κάθε μέσο που διαθέτουν να μαζέψουν χρήματα, κινητοποιώντας παράλληλα τον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Στέλιος Μυλωνάς είχε σήμερα επαφές και κατιδίαν συναντήσεις με επιφανείς ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ. Κάποιοι από τους επιχειρηματίες αυτούς έχουν ακουστεί κατά καιρούς και έδειξαν διάθεση να βοηθήσουν όσο μπορούν. Οι ενέργειες του προέδρου πιάνουν τόπο υπάρχουν όμως πολλά να γίνουν.

Δεν είναι αρκετοί οι επιφανείς

Να μιλάμε ξεκάθαρα: Ρώσοι μεγιστάνες, Σαουδάραβες με πετρέλαια και επιφανείς ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ με δισεκατομμύρια που θα μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση δεν υπάρχουν. Οι οικονομικά δυνατοί ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ θα βάλουν ένα ποσό, δεν είναι όμως αρκετό για να περάσουμε τα κριτήρια. Πρέπει όλοι να κάνουμε ότι μπορούμε, τους τρόπους τους έχουμε γράψει πολλές φορές κάτω. Έχουμε τρεις εβδομάδες να κάνουμε ότι μπορούμε και η σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ περνάει από τα χέρια όλων μας.

Μιλτιάδης, Χριστάκης και…κόμμα

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια θα μας πείτε και η αλήθεια είναι πως πρέπει να εστιάσουμε τις δυνάμεις μας στη σωτηρία. Επειδή όμως δεχόμαστε σωρεία μηνυμάτων, την στιγμή που οι απογευματινές ραδιοφωνικές εκπομπές βούιζαν, οφείλουμε να το να αναφέρουμε.  Ο κόσμος μας είναι απογοητευμένος, αλλά πολύ περισσότερο οργισμένος και αποδίδει τις ευθύνες στον πρώην πρόεδρο της ομάδας και τον πρώην τεχνικό διευθυντή της. Για πρώτη φορά όμως μιλάει τόσο έντονα και για το…κόμμα, ένα θέμα που ήταν μέχρι πρόσφατα “ταμπού”….Τώρα τι ισχύει και τι όχι μάλλον δεν θα ξέρουμε σίγουρα ποτέ…