Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εφετείο και οικονομικό σε πρώτο πλάνο

Εφετείο και οικονομικό σε πρώτο πλάνο


Δύο σημαντικά μη αγωνιστικά θέματα τρέχουν αυτή τη βδομάδα και μπορούν να επηρεάσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ βαθμολογικά και ψυχολογικά. Ο λόγος για την εκδίκαση της υπόθεσης Ντόσα Τζούνιορ από το εφετείο, αλλά και τη μεγάλη προσπάθεια για να περάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ τα κριτήρια του Μαρτίου.

Η πρώτη φυσικά θα ξεκαθαρίσει άμεσα, τη Τετάρτη. Μπορεί να μην αφορά άμεσα την ΟΜΟΝΟΙΑ το θέμα, αφού είναι μεταξύ Απόλλωνα και ΑΕΛ, έμμεσα όμως την αφορά και με το παραπάνω, αφού αν οι βαθμοί παραμείνουν στον Απόλλωνα, διατηρείται στην τέταρτη θέση. Αν το εφετείο ανατρέψει τον εαυτό του, πάει πέμπτη και θέλει μια ήττα της ΑΕΛ μέχρι το τέλος για να την προσπεράσει. Τα δεδομένα τα έχουμε γράψει πολλές φορές.

Όσον αφορά το οικονομικό, ο φάκελος θα παραδωθεί σε 1 περίπου μήνα, η εβδομάδα όμως παρουσιάζεται από διάφορες πηγές ως καθοριστική. Ο Στέλιος Μυλωνάς θα έχει διάφορες επαφές και συναντήσεις με σκοπό να λάβει κάτι περισσότερο από τις διαβεβαιώσεις που έχει πάρει πολλές φορές, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί το μέλλον του σωματείου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί, μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει…