Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χωρίς Εφραίμ στη Λάρνακα

Χωρίς Εφραίμ στη Λάρνακα

img_0589


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό επαναληπτικό με την Ανόρθωση στο Αν.Παπαδόπουλος.  Το παιχνίδι δυστυχώς με τις τελευταίες εξελίξεις πέρασε σε δεύτερη μοίρα, και ο πρόεδρος Μυλωνάς βρέθηκε σήμερα στο Γέρι για να μιλήσει με τους παίκτες.Αφότου έγινε ενημέρωση προς το ποδοσφαιρικό τμήμα για την προσπάθεια που γίνεται γενικά αλλά και το ότι θα γίνουν πληρωμές σύντομα, ακολούθως ξεκίνησε η προπόνηση.

Οι πράσινοι με άλλα πράγματα στο κεφάλι τους, θα πρέπει να διαχειριστούν το προβάδισμα του πρώτου αγώνα. Ο Τόνι Σαβέφσκι ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους:

Οχάντ Λεβίτα, Ζοσέ Μορέιρα, Χάρης Κυριάκου, Γιουβάλ Σπούνγκιν, Ρενάτο Μαργκάσα, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Ντανιέλσον Φερέιρα, Ρασίντ Αλαμπί, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Μάρκο Σόαρες, Μπρούνο Αγκουιάρ, Λεάντρο Μαρκολίνι, Ζοάο Άλβες, Αντρέ Σκέμπρι, Νούνο Ασίς, Φρέντι Ντος Σάντος, Αντρέ Άλβες και Δημήτρης Χριστοφή.

Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε τακτική και αγωνιστικά παιχνίδια σε μεγάλους χώρους. Φυσιοθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιώργος Εφραίμ, λόγω τραυματισμού που απεκόμισε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Την θεραπευτική του αγωγή συνέχισε ο Μάκης Γιαννίκογλου.