Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η μέρα σήμερα ξεκινάει με Green Day!

Η μέρα σήμερα ξεκινάει με Green Day!


Σήμερα έχουμε αγώνα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτόν. Πιο πριν όμως, φτιαχνόμαστε ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ, στο Green Day που διοργανώνεται στο γήπεδο του Ορφέα, μεταξύ 10:00 και 16:00.

Το σλόγκαν του φεστιβάλ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ…», δείχνει και τον χαρακτήρα του, αλλά και τον στόχο που αυτό έχει. Απευθύνεται κυρίως στους μικρούς φίλους της ομάδας μας, ενώ η είσοδος έχει κοστολογηθεί στα 3 ευρώ, μόνο για τους ενήλικες.

Στο φεστιβάλ θα διοργανωθούν Κυπριακά παραδοσιακά παιχνίδια, θα γίνεται face painting, θα υπάρχουν φουσκωτά, ζωντανή μουσική, καθώς και έκθεση φωτογραφίας με θέμα την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Επίσης, ομάδες της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Σωματείου μας θα διαγωνιστούν σε παιχνίδια, με τη συμμετοχή και παιδιών που δεν ανήκουν στην ακαδημία μας.

Το χορευτικό συγκρότημα Rebel Dancers θα αναλάβει τη διασκέδαση των παρευρισκομένων, ενώ προγραμματίζονται και κάποιες άλλες δραστηριότητες. Ακόμη, στο χώρο θα υπάρχει φαγητό και ποτό. Το παρών τους στο φεστιβάλ θα δώσουν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπως και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Όλοι στο Green Day Λοιπόν!