Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γεμάτο ΓΣΠ και πανικό στο Fan Day

Γεμάτο ΓΣΠ και πανικό στο Fan Day


Το είπε ο πρόεδρος, το λένε και οι πληροφορίες, είναι πολύ πιθανόν η ΟΜΟΝΟΙΑ -όπως και όλες οι ομάδες- να καταφέρει να πάρει την παράταση 20 ημερών που ζήτησε από την Uefa για τα κριτήρια. Η οικονομική κατάσταση στη Κύπρο επηρέασε και το ποδόσφαιρο και η λογική λέει πως οι άνθρωποι της ομοσπονδίας θα δείξουν κατανόηση. Ασφαλώς τίποτα δεν πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο μέχρι την απόφαση.

Αν οι πληροφορίες επαληθευτούν, θα πρόκειται ασφαλώς για μια θετική εξέλιξη, δεν υπάρχει όμως χώρος για να επαναπαυτούμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ εξακολουθεί να χρειάζεται ένα σεβαστό ποσό και οι χορηγοί είναι πλέον πιο “σφικτοί” λόγω της κρίσης. Επιβάλλεται να γεμίσουμε το γήπεδο κόντρα στη Σαλαμίνα, επιβάλλεται να κάνουμε πανικό και στο fan day μια μέρα μετά!

Όσον αφορά τη δική μας εκστρατεία μέσω paypal, από χθες οι φίλοι της σελίδας μας άρχισαν ξανά να βοηθάνε. Το ποσό έχει ξεπεράσει τις 3000 (είμαστε στις 3200) ενώ έχουμε ήδη παραδώσει τα πρώτα 1000. Όταν με το καλό ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις τράπεζες θα γίνει η μεταφορά για να δωθούν και τα υπόλοιπα, ελπίζοντας βέβαια πως το ποσό θα αυξηθεί κι άλλο!