Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με όλα τα όπλα στη φαρέτρα!

Με όλα τα όπλα στη φαρέτρα!

img_9674_0


Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, πέραν του νεαρού Γιαννίκογλου, ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Νέα Σαλαμίνα αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Τόνι Σαβέφσκι είναι στην ευχάριστη θέση να επιλέξει από όλα του τα όπλα ενώ θα γίνει μάχη ακόμα και για τη δεκαοκτάδα. Ασφαλώς κάποιοι έχουν προβάδισμα.

Ξεκινώντας από την άμυνα, στο τέρμα θα βρίσκεται ο Ζοσέ Μορέιρα. Δεξιά θα είναι πιθανότατα ο Σπούγκιν, με τον Κυριάκου όμως να έχει τις ελπίδες του να τον εκτοπίσει. Αριστερά θα είναι ο Σκαραμοτσίνο και στο κέντρο της άμυνας οι Αντράντε και Αλαμπί.

Στα χαφ η τριάδα του άξονα είναι δεδομένη και θα αποτελείται από τους Μάρκο Σοάρες, Λεάντρο Μαρκολίνι και Νούνο Ασσίς. Στα φτερά οι Δημήτρης Χριστοφή και Γιώργος Εφραίμ έχουν προβάδισμα, φορμαρισμένος όμως είναι και ο Αντρέ Σκέμπρι και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν βρεθεί βασικός. Όσον αφορά την επίθεση, ξεκινάει ο Αντρέ Άλβες που στοχεύει να πυροβολήσει και πάλι!

Όπως καταλαβαίνετε είναι αρκετοί οι πρωτοκλασάτοι που θα παλέψουν για μια θέση στη δεκαοκτάδα, αν όντως ξεκινήσουν οι 11 πιο πάνω. Πέραν του Λεβίτα που θα είναι σίγουρα στην αποστολή, οι Ντανιέλσον, Κυριάκου, Μαργκάσα, Χαραλάμπους, Αγκουϊάρ, Άλβες, Σκέμπρι, Φρέντι, διεκδηκούν 6 θέσεις στη δεκαοκτάδα.