Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Να υπερβάλουμε εαυτούς και θα τα καταφέρουμε!”

“Να υπερβάλουμε εαυτούς και θα τα καταφέρουμε!”

ns014053a


Ξεκινάει ξανά η προσπάθεια για να σώσουμε την αγαπημένη μας ομάδα. Μετά την παράταση που δόθηκε από την ΟΥΕΦΑ για κριτήρια Μαρτίου, η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποφάσισε να δώσει παράταση στα διαρκείας . Οι πράσινοι με ανακοίνωση καλούν τον κόσμο να αγκαλιάσει τα διαρκείας όπως τις πρώτες μέρες που κυκλοφόρησαν για να βρεθούν τα 2,6εκ που υπολείπονται, ώστε να πάρουμε την αδειοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στον επόμενο έλεγχο.

Η ανακοίνωση:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε χτεσινή του συνεδρία έχει αποφασίσει την παράταση της προθεσμίας ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2013-14 μέχρι τις 19 Απριλίου.

Η μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συνεχίζει την τεράστια προσπάθεια για να συγκεντρώσει το ποσό που υπολείπεται ώστε να καταφέρει η ομάδα μας να εξασφαλίσει αδειοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και να αποφύγει τις οποιεσδήποτε κυρώσεις.

Μέχρι χθες είχαν πωληθεί 3503 εισιτήρια διαρκείας, ενώ με μεγάλη ικανοποίηση διαπιστώνουμε πως τις τελευταίες δύο μέρες άρχισε ξανά να παρατηρείται αύξηση στην πώλησή τους, μετά τα πρωτόγνωρα οικονομικά γεγονότα στον τόπο μας. Επίσης, ιδιαίτερα ενθαρρυντικό είναι το γεγονός πως το 48% αυτών που έχουν αγοράσει διαρκείας, είναι νέοι κάτοχοι. Καλούμε τους περίπου 2800 υφιστάμενους κατόχους που ακόμη δεν έχουν ανανεώσει, να το πράξουν αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται τη βοήθειά τους, όσο ποτέ άλλοτε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει άμεση ανάγκη τη βοήθεια όλου του κόσμου της. Η μέχρι στιγμής ανταπόκρισή του είναι συγκινητική, ωστόσο έχουμε ακόμη δρόμο να διανύσουμε. Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, φτάνει όλοι μας να υπερβάλουμε εαυτούς σ’ αυτόν τον αγώνα επιβίωσης της αγαπημένης μας ομάδας”.