Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μεγάλη επιτυχία το Gala

Μεγάλη επιτυχία το Gala

img-20130311-wa0002


Τέλος της εκδήλωσης: απόλυτα επιτυχημένο το Gala, μπράβο σε όλους, γερή οικονομική ανάσα!

– Ένας φίλος καρκινοπαθής, είπε στον κ. Τζιοβάννη πως δίνει τα 1000 για να μπει στο μνημείο!

Τζιοβάννης: “Την πρώτη μέρα που ήρθε, βλέπαμε όλοι το Χόφμαν! Δεν πιστεύαμε τόσο στο Ράινερ. Όχι μόνο μας διέψευσε, αλλά είναι ότι καλύτερο ήρθε στην Κύπρο. Τίμησε την ΟΜΟΝΟΙΑ και είμαι περήφανος που έχω το παπούτσι!”

– Παίρνει σειρά το χρυσό παπούτσι του Ράινερ Ράουφμαν από τη χρονιά 2000/01 όταν πήραμε τον τίτλο! Πραγματική αποθέωση για τον Τρελό Γερμανό! Στις 5000 ξεκινάει η δημοπρασία! Έχει ανεβεί ήδη στις 10! 11000 και καταλήγει στο Χριστάκη Τζιοβάννη!

– Μια φανέλα του μεγάλου Ανδρέα Κανάρη, από τον τελικό του 1982, το επόμενο αντικείμενο. Είναι η μοναδική που έχει γιατί ως είδωλο, μετά από κάθε τελικό του την έπαιρναν! Πρώτο Bid από τον Ράινερ Ράουφμαν που δίνει 2000 ευρώ! Έφτασε στις 7000 από το Γιώργο Τσακιστό! Για να δούμε…Καταλήγει στο τυπογραφείο Princo για 11000!

– Στο βήμα ο Νίκος Χαραλάμπους, ευχαριστεί τον κόσμο και όσους βοηθάνε. “Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτή την ομάδα. Δεν είναι τυχαία η επανάσταση που ξεκίνησε. Είναι του χαρακτήρα μας, η ΟΜΟΝΟΙΑ για τούτο γεννήθηκε”.

– Συκγινητικές στιγμές! Ο Σωτήρης Καϊάφας φώναξε “ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ” και ξεκαθάρισε πως το τριφύλλι ανήκει στον Πόλυ Μαλλούππα! Εκείνος με τη σειρά του είπε “Ευχαριστώ για τις αναμνήσεις Σωτήρη, αλλά θα το κρατήσω για ένα μήνα μόνο, ανήκει σε σένα”.

– Ώρα για το χρυσό μετάλιο του Καϊάφα. Ξεκινάει στις 2000 η δημοπρασία..Στις 7000 και ανεβαίνουμε! Πόλυς Μαλλούππας δίνει 10000 για να το κρατήσει για ένα μήνα και να το επιστρέψει στο μεγάλο Σωτήρη! Στις 11000 ο Νίκος Χαραλάμπους “γιατί το κέρδισε ο Καϊάφας και όχι εγώ!”. 12000 ο Μαλλούππας! Πραγματικό θρίλερ! Στον κ. Μαλλούππα τελικά για 12000 Ευρώ!

– Μπάλα ποδοσφαίρου με υπογραφές των παικτών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. 1200 Ευρώ, στον Ανδρέα Γεωργιάδη.

– Υπογεγραμμένη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. 2500 και καταλήγει στον Δρ. Δρόσο Μιχαηλίδη.

– Συνέχεια με τη φανέλα του Βέρο Σάλατιτς! 520 Ευρώ από τον Ηρακλή Μιχαηλίδη για τη φανέλα! Τελικά καταλήγει στον κ. Φλώρο Βονιάτη με 1000 ευρώ που του την δίνει!

– Έκπληξη του Φοίβου Κωνσταντινίδη του ΓΣΠ. Φανέλα της Τσέλσι, υπογεγραμμένη για δημοπρασία! Γερή κόντρα, καταλήγει όμως στο Γιώργο Τσακιστό για 2500 ευρώ!

1500 Ευρώ από τον πρώην πρόεδρο Δημήτρη Χριστόφια, για φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

– Πίνακας με φιλάθλους, φτιαγμένος από παστέλ το επόμενο αντικείμενο. Μετά από κόντρα Χριστάκη Τζιοβάννη και Πάμπου Στυλιανού ο κ. Τζιοβάννης παίρνει τον πίνακα στα 1750 ευρώ!

– Αλέκος Χριστοφή, προσφέρει τα πρώτα 500 ευρώ! Για να δούμε που θα σταματήσει το ποσό! Τελικά ο Αλέκος Χριστοφή κλείνει και το bid, κατακτώντας τη φανέλα του Σίλβα στα 900 ευρώ!

-Δήλωση Νταβίντ Σίλβα: “Προσφέρω τη φανέλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ που έχει μεγάλο ΛΑΟ, σαν τη Σίτυ. 70% του Μάντσεστερ είναι ο ΛΑΟΣ της Σίτυ”

– Ξεκινάει η δημοπρασία!

– Τρίτη βράβευση στους παίκτες! Και αυτοί το αξίζουν με το παραπάνω! Το βραβείο παραδίδει ο Στέλιος Μυλωνάς στο Λεάντρο.

– Δεύτερη βράβευση στο τεχνικό τημ! Το βραβείο παραλαμβάνει ο τεράστιος Τόνι Σαβέφσκι!

– Πρώτη βράβευση, στο προσωπικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Εις ένδειξη εκτίμησης για το τεράστιο έργο που επιτελεί! Όλοι αντιλαμβάνονται πόσο αναγκαία ήταν αυτή η βράβευση! Το βραβείο παρέδωσε ο Δημήτρης Χριστόφιας στον Παύλο Νικολαϊδη.

– Ο Κώστας Χρίστου στο βήμα. Τελετή βραβεύσεων πριν από τη δημοπρασία.

– Δίνουν και παίρνουν τα πηγαδάκια! Με αγωνία αναμένεται το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της βραδιάς, οι πλειστηριασμοί!

– Ο Αντρέας Πίτσιακκος στο βήμα. “Έχω χρόνια να πάω γήπεδο. Σήμερα είμαι εδώ όμως, να δώσω ότι μπορώ. Επιπλέον των 500 ευρώ εισόδου, δίνω τώρα άλλα 1000”.

– Ολοκληρώθηκε η ομιλία του προέδρου.

– Και ο πρόεδρος του ΚΟΑ στο Χίλτον

– Στον χώρο έχουν φτάσει όπως βλέπετε στις φωτογραφίες αρκετοί ποδοσφαιριστές. Εξαιρετικό το κλίμα.

– Μια φανέλλα υπογεγραμμένη από τους παίκτες και άλλα αναμνηστικά, παίρνουν στην είσοδο όσοι δίνουν το παρών στο Hilton.

Νωρίτερα

Σε εξέλιξη βρίσκεται τo Gala της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το μεγαλύτερο Fund Raising Event για τη σωτηρία της ομάδας μας αρχίσει όπου νάναι στο Hilton και αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο ποσό.

Η πρώτη έκπληξη για τους παρευρισκομένους, είναι μια υπογρεγραμμένη φανέλα που έδωσε ο David Silva της Manchester City μέσω του Κώστα Ρωσταντή, η οποία θα τεθεί σε δημοπρασία, με τα έσοδα να πηγαίνουν ασφαλώς στην ομάδα μας! Ο Κώστας Ρωσταντής είναι γυμναστής που κάνει διεθνή καριέρα, φίλος της ομάδας μας και βοηθάει αφιλοκερδώς την εκγύμναση των αθλητών μας του φούτσαλ.

Το Omonoianews.com βρίσκεται στο Gala και θα σας κρατάει ενήμερους.

[nggallery id=168]