Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι λεπτομέρειες για τα διαρκείας

Οι λεπτομέρειες για τα διαρκείας

img_7373


Η πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Σωματείο μας, σε συνδυασμό με το γεγονός πως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν όσο αφορά τον εναρμονισμό της ομάδας μας με τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ, οδήγησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην απόφαση να ξεκινήσει άμεσα την πώληση εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2013-14.
Οι απόλυτα προσαρμοσμένες στα οικονομικά δεδομένα του τόπου μας τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, η αγνή αγάπη του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς και το μεγάλο κίνητρο για να κάνουμε θρύψαλα το παγκύπριο ρεκόρ διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας που ανήκει στην ομάδα μας, είναι τρία στοιχεία που μας «οπλίζουν» με αισιοδοξία, πως τα έσοδα που θα προκύψουν θα αποτελέσουν «σανίδα» σωτηρίας ενόψει των κριτηρίων Μαρτίου.
Ο επικεφαλής του τμήματος Μάρκετινγκ του Σωματείου μας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μιχάλης Βασιλείου, ανέφερε στην ομιλία του κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής διάσκεψης:
«Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τη δύσκολη οικονομική συγκυρία της εποχής και το γεγονός ότι αρκετοί συμπατριώτες μας βιώνουν στο πετσί τους τις σκληρές συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Είμαστε όμως βέβαιοι πως η αγάπη του κόσμου μας για την ΟΜΟΝΟΙΑ, θα αποτελέσει τον «φάρο» μας, στην προσπάθεια για μαζική διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2013-14. 

Καλούμε τον κόσμο μας να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται για διάσωση του Σωματείου μας, μέσω της προαγοράς των εισιτηρίων διαρκείας. Θεωρούμε πως αυτή η επιλογή θα φέρει στο ταμείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αρκετά χρήματα, τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια που κάνουμε για να εξασφαλίσουμε αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ. 

Αφουγκραζόμενοι τις οικονομικές συνθήκες της εποχής, έχουμε αποφασίσει τη μείωση της τιμής των εισιτηρίων διαρκείας σε σχέση με την περσινή σεζόν, ούτως ώστε να εναρμονιστούμε με τα πραγματικά οικονομικά δεδομένα των καιρών. Όσοι αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας, θα μπορούν μέσω της απόδειξης που θα λάβουν να παραλάβουν αργότερα το εισιτήριό τους.  

Φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μας περιμένει μία μεγάλη πρόκληση που μόνο εσείς μπορείτε να φέρετε εις πέρας με επιτυχία. Πάμε δυνατά για να κάνουμε «θρύψαλα» το παγκύπριο ρεκόρ διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας, που είναι 8500 εισιτήρια, το οποίο μας ανήκει μέχρι σήμερα».
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2013-14, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31/03/2013
ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Premium 330 ευρώ
Δυτική Κάτω 250 ευρώ
Δυτική Πάνω 250 ευρώ
Ανατολική 200 ευρώ
Βόρειο Πέταλο 150 ευρώ
Βόρειο Πέταλο 120 ευρώ (τομείς 117, 118 και 214)
ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Premium 180 ευρώ
Δυτική Κάτω 160 ευρώ
Δυτική Πάνω 160 ευρώ
Ανατολική 150 ευρώ
*** Η κατηγορία Premium για το μαθητικό εισιτήριο διαρκείας, ισχύει μόνο για ανανεώσεις.
ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Premium 70 ευρώ
Δυτική Κάτω 50 ευρώ
Δυτική Πάνω 50 ευρώ
Ανατολική 40 ευρώ
*** Η κατηγορία Premium για το παιδικό εισιτήριο διαρκείας, ισχύει μόνο για ανανεώσεις.
BOX (24-27)
1st ROW 1000 ευρώ
2nd ROW 1000 ευρώ
3rd ROW 1000 ευρώ