Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι ψυχάρες έδειξαν το δρόμο!

Οι ψυχάρες έδειξαν το δρόμο!


Βρε αυτοί οι παίκτες, δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Είναι θείο δώρο για την ΟΜΟΝΟΙΑ να διαθέτει τόσο καταπληκτικούς χαρακτήρες, τόσο σπουδαίους ανθρώπους στο ρόστερ της! Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τους αποθεώνει με κάθε ευκαιρία!

Τόσο καιρό απλήρωτοι, δεν μιλούσαν, έκαναν τη δουλειά τους, καλύτερα και από επαγγελματίες, γιατί αυτοί κάποια στιγμή θα φώναζαν. Τη Δευτέρα ξεπέρασαν τα όρια τους και διαμαρτυρήθηκαν, την Τρίτη τους ζητήθηκε για 3η φορά φέτος, υπομονή και κατανόηση! Όχι μόνο τις έδειξαν, αλλά δήλωσαν και τη συγκίνηση τους για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλει ο κόσμος να σώσει την αγαπημένη του ομάδα! Και τόνισαν πως θα κάνουν ότι μπορούν για να μην επηρεαστεί κανείς από τη δύσκολη οικονομική κατάσταση. Θα προσπαθήσουν με τις νίκες τους, να δώσουν δύναμη σε όλους!

Αυτό ακριβώς έκαναν! Έπαιξαν με ψυχή ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πήραν διπλό από την πρωτοπόρο στο χαλαρό, φώναξαν σε όλους πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα πεθάνει ποτέ! Ποτέ όμως! Είπαμε πολλές φορές πως η ψυχολογία όλων μας επηρεάζεται πρώτιστα από το αγωνιστικό και οι ποδοσφαιριστές μας φρόντισαν να μας τονώσουν το ηθικό! Έδειξαν τον δρόμο, στον οποίο πρέπει να πορευτούμε όλοι! Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, μα δεν τα παρατάμε… Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!