Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο αγώνας τώρα αρχίζει, για όλους μας

Ο αγώνας τώρα αρχίζει, για όλους μας

sak_2642


Σε λίγες ώρες, σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα παραθέσει συνέντευξη τύπου. Σε αυτήν, αναμένουμε πως θα μιλήσει ανοικτά και πιθανότατα με αριθμούς για τα οικονομικά προβλήματα, το ποσό που χρειάζεται μέχρι το τέλος Μαρτίου (2 εκ.) και μέχρι τέλος το Μαϊου (κοντά στα 5εκ). Αναμένουμε επίσης πως θα κάνει έκκληση στο κόσμο να μείνει κοντά στην ομάδα και θα ανακοινώσει τρόπους που θα μπορέσει ο κόσμος να βοηθήσει. Ο αγώνας τώρα αρχίζει για όλους μας και θα κρατήσει μέχρι το τέλος…

Ξεκινώντας από το συμβούλιο, έχει τις μεγαλύτερες αρμοδιότητες. Οφείλει καταρχάς να εντοπίσει τους τρόπους που θα εισηγηθεί στον κόσμο για βοήθεια, πώς να γίνουν αυτοί πρακτικοί, εύκολοι και άμεσοι. Θα κάνει επίσης αγώνα -που ήδη έχει ξεκινήσει-, για να φέρει κοντά και τον τελευταίο επιφανή ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ για να δώσει κάποια χρήματα. Τέλος θα πρέπει να σκεφτούν και μακροπρόθεσμα, τις μεθόδους που θα ακολουθήσουμε για να βγούμε οριστικά από το τέλμα. Μπορεί αυτοί να αφορούν πώληση περιουσιακών στοιχείων, μπορεί να αφορούν απλά μεγάλη περίοδο λιτότητας. Πολυτέλεια να περιμένουμε Ρώσους μεγιστάνες δεν υπάρχει.

Περνάμε στο δικό μας ρόλο. Τα είπαμε πολλές φορές: ΟΝ ΟΜΟΝΟΙΑ στο 7000 για αρχή, 2 ευρώ το μήνα όλοι μπορούμε να τα δώσουμε. Θα υπάρχουν λαχνοί εισφοράς σε κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΟσυγκέντρωση, ενώ βρίσκονται ήδη και online. Τα γεμάτα γήπεδα σε κάθε αγώνα εννοούνται, ενώ περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει από τώρα πώληση των διαρκείας για του χρόνου.

Τέλος είναι και οι παίκτες. Τους ευχαριστούμε καταρχάς για την κατανόηση. Ακόμα κι αν δεν κατακτήσουν τίτλο φέτος, είναι ήδη ψηλά στις συνειδήσεις μας. Εκείνο που τους ζητάμε είναι λίγο υπομονή ακόμα και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τα ονόματα τους, θα μπουν για πάντα στην ιστορία, γιατί ήταν αυτοί που κράτησαν τα λάβαρα ψηλά.