Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Πάρτε εισιτήριο και γεμίστε το ΓΣΠ”

“Πάρτε εισιτήριο και γεμίστε το ΓΣΠ”

img_9566


Κάλεσμα στον κόσμο, ανεξάρτητα εάν είναι κάτοχος διαρκείας ή όχι, να αγοράσει εισιτήριο στο παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα, απευθύνει με ανακοίνωση η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι παράγοντες του τριφυλλιού θέλουν μαζική προσέλευση, ώστε να μαζευτούν αρκετά λεφτά, που θα δοθούν στις οφειλές της ομάδας μας, για να αποφευχθούν τυχών κυρώσεις ενόψει κριτηρίων. Τα εισιτήρια θυμίζουμε κοστίζουν μόνο 10 ευρώ

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλεί όλους όσους θα παρευρεθούν στο στάδιο Γ.Σ.Π. το Σάββατο, για το παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, όπως αγοράσουν εισιτήριο, ανεξάρτητα με το αν είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας ή εάν έχουν ήδη αγοράσει θέση για τα θεωρεία.

Όπως έχει ανακοινωθεί, η ενιαία τιμή εισιτηρίου για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ, ενώ για τα θεωρεία το εισιτήριο κοστίζει 20 ευρώ.

Μοναδικό κίνητρο που θα οδηγήσει τους φίλους της ομάδας μας σ’ αυτήν την επιλογή, είναι η αγάπη μας για την ΟΜΟΝΟΙΑ και η έντονη επιθυμία μας για να την βοηθήσουμε να συγκεντρώσει το χρηματικό ποσό που απαιτείται, ούτως ώστε να εξασφαλίσει την αδειοδότησή της από την ΟΥΕΦΑ.

Παράλληλα, ζητάμε από τον μοναδικό κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως δώσει μαζικό και δυναμικό παρών το Σάββατο, στο Γ.Σ.Π., γεμίζοντας τις κερκίδες που θα έχει στη διάθεσή του. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα δώσει στους ποδοσφαιριστές μας ακόμη μεγαλύτερη δύναμη για να φτάσουν στη νίκη, ενώ θα αποτελέσει και μία γερή οικονομική ένεση για το ταμείο του Σωματείου μας.