Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προσοχή στις παγίδες!

Προσοχή στις παγίδες!

img_9059


Αν και η Κύπρος δεν διανύει τις καλύτερες της μέρες και η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα κριτήρια, στο πράσινο στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία, υπάρχει αυτοπεποίθηση. Λίγο οι συνεχόμενες νίκες της ομάδας και λίγο η συσπείρωση από τον γενικό ξεσηκωμό μας έχουν κάνει να νιώθουμε άτρωτοι, ανίκητοι. Θέλει προσοχή να μην παρασυρθούμε.

Ο σημερινός αγώνας εξαρτάται προφανώς αποκλειστικά από εμάς, αν η ΟΜΟΝΟΙΑ πιάσει απόδοση η Σαλαμίνα δεν έχει ελπίδες. Τα σημάδια όμως που μας προειδοποιούν να είμαστε προσεκτικοί είναι εκεί και φωνάζουν, για αυτό καλά κάνουμε να προσεγγίσουμε τον αγώνα με την κατάλληλη σοβαρότητα και να μην αφήσουμε περιθώρια για εγκεφαλικά!

Ξεκινάμε από την προϊστορία! Τα τελευταία 10 χρόνια οι 2 ομάδες τα είπαν στο ΓΣΠ 7 φορές, η ΟΜΟΝΟΙΑ μετράει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες. Το σημαντικό όμως είναι πως οι 2 ισοπαλίες είναι συνεχόμενες πέρσι και προπέρσι! 2-2 σε εκείνη την αυτοκτονία την περίοδο 2011-12, 1-1 το 2010-11! Να μην τριτώσει το κακό!

Περνάμε στο γεγονός πως είχαμε διακοπή για διεθνείς υποχρεώσεις! Δεν έλειπαν τόσο πολλοί, οι Εφραίμ, Χριστοφή, Σκέμπρι, Σοάρες και Σπούγκιν. Όλοι όμως είναι βασικές μονάδες και θυμόμαστε τι γίνεται όταν το πρωτάθλημα σταματάει για εθνικές!

Τέλος υπενθυμίζουμε πως στον πρώτο αγώνα, η Σαλαμίνα κατάφερε να μας αποκοιμίσει, το παιχνίδι ήταν κακό και χρειάστηκε ένας πύραυλος του Σοάρες για να πάρουμε το τρίποντο! Δεν είναι ανάγκη να αφήσουμε το ματς να φτάσει ως εκεί αυτή τη φορά, ας το καθαρίσουμε από νωρίς!