Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρώτα θα ενημερωθούν παίκτες και τεχνικό τιμ

Πρώτα θα ενημερωθούν παίκτες και τεχνικό τιμ

img_0576


Μέσω SMS στους φίλους της που έχουν εγγραφεί στην υπηρεσία ΟΜΑΔΑ η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημέρωσε πως η δημοσιογραφική διάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί αύριο γιατί κρίθηκε σκόπιμο πρώτα να ενημερωθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα για τα τεκταινόμενα στο σωματείο και έπειτα να γίνουν δημόσιες τοποθετήσεις. Όπως γράφτηκε νωρίτερα, ο κος Μυλωνάς θα επισκεφτεί σήμερα τους παίκτες στο Ηλίας Πούλλος.

Μετά από λίγο αναρτήθηκε και η πιο κάτω ανακοίνωση:

Αύριο πρωί (06/03) θα πραγματοποιηθεί, τελικά, η δημοσιογραφική διάσκεψη στην παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας, καθώς κρίθηκε σκόπιμο πως θα έπρεπε πρώτα να ενημερωθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα και το προσωπικό για τα τεκταινόμενα στο Σωματείο μας και έπειτα να γίνουν οι επίσημες δημόσιες τοποθετήσεις.

Στην αυριανή δημοσιογραφική διάσκεψη θα επεξηγηθούν οι λόγοι που οδήγησαν το Διοικητικό Συμβούλιο στην απόφαση που είχε ανακοινωθεί χθες στην επίσημη ιστοσελίδα μας, ενώ θα αναλυθούν οι τρόποι με τους οποίους θα υλοποιηθεί η προσπάθεια για άμεση εξεύρεση οικονομικών πόρων, στην οικονομική εκστρατεία διάσωσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Οι στιγμές που περνά το Σωματείο μας είναι κρίσιμες, γι’ αυτό και η συνεισφορά όλων κρίνεται απαραίτητη στον μεγάλο αγώνα που θα κάνουμε για να σώσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ.