Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα είπε με παίκτες και τεχνικό τιμ ο Μυλωνάς

Τα είπε με παίκτες και τεχνικό τιμ ο Μυλωνάς

img_1442


Στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του συλλόγου, κος Στέλιος Μυλωνάς. Ο ισχυρός άντρας των πρασίνων, επισκέφθηκε την προπόνηση και συνομίλησε σε πολύ καλό κλίμα με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας μας.

Ο πρόεδρος εξήγησε σε όλους πως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, μετά τα πρόσφατα οικονομικά γεγονότα στην Κύπρο και τονίσθηκε από όλους ότι θα συνεχίσουν την προσπάθεια για υλοποίηση των στόχων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι παίκτες έδειξαν κατανόηση αφού κατάλαβαν πως οι πληρωμές με κλειστές τις τράπεζες, έχουν παγώσει και όλοι αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένουν τις εξελίξεις.

Ο κος Μυλωνάς θα ενημερώσει αύριο τον κόσμο για το πως εξελίσσεται η οικονομική εκστρατεία της ομάδας μας, σε διάσκεψη που θα παραχωρήσει το μεσημέρι. Για τα πιο πάνω, ενημερώθηκαν με SMS όλοι οι φίλοι της ομάδας μας που έχουν εγγραφεί στην υπηρεσία “ΟΜΑΔΑ” της Cyta. Στείλε τώρα “ΟΝ ΟΜΟΝΙΑ” στον αριθμό 7000. Για να απενεργοποιηθεί ο ύμνος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σαν ήχος κλήσης στείλτε “ΟΜΟΝΙΑ 0” στο 7000.