Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το όνομα σου στο μνημείο!

Το όνομα σου στο μνημείο!

img_7747


Αρκετοί είναι οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θέλουν να συμμετέχουν στην προσπάθεια που γίνεται για δάνειο ή χορηγία 1,000 ευρώ προς την αγαπημένη μας ομάδα. Χθες ο πρόεδρος Μυλωνάς για το θέμα δήλωσε: “Έχουμε ξεκινήσει από χθες, λόγω της μη επιτυχούς προσπάθειας για δανειοδότηση από τράπεζες, να ζητάμε τη βοήθεια του κόσμου μας. Θα αποταθούμε στα μέλη μας, στους φιλάθλους μας, ούτως ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε δάνειο ή χορηγία, τουλάχιστον από 5000 άτομα, για τουλάχιστο 1000 ευρώ από τον καθένα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να σωθεί. Μπορούν 5000 Ομονοιάτες να φέρουν 5 εκατομμύρια στο Σωματείο. Αυτό το ποσό χρειαζόμαστε μέχρι το τέλος Μαρτίου, ενώ με διαπραγματεύσεις μπορούμε να το ρίξουμε στα 4 εκατομμύρια”.

Αυτοί που έσωσαν την ΟΜΟΝΟΙΑ
Αυτοί που θα συνεισφέρουν θα δουν το όνομά τους να αναγράφεται σε μνημείο που θα ανεγερθεί στο «Ηλίας Πούλλος», σαν αυτοί που έσωσαν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ανάλογα με την εισφορά που θα δώσει ο καθένας, θα είναι ανάλογο και το χρώμα του τούβλου που θα τοποθετηθεί στο μνημείο. “Θα μείνουν στην ιστορία σαν οι άνθρωποι που έσωσαν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αν κάποιοι δεν μπορούν να συνεισφέρουν, τότε εμείς θα τους πληρώνουμε το δάνειο των 1000 ευρώ που θα κάνουν στην τράπεζα”, συμπλήρωσε ο κος Μυλωνάς.

Για πληροφορίες και διευκρινήσεις αναφορικά με την οικονομική εκστρατεία, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 22875874 (08:00-17:30) και 99252548 (από σήμερα το απόγευμα θα τεθεί σε λειτουργία).