Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τώρα μειώστε και τα λάθη!

Τώρα μειώστε και τα λάθη!

img_9700


OK το είπαμε, θα το ξαναπούμε γιατί τους αξίζει: η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει το πιο όμορφο ποδόσφαιρο που είδαμε εδώ και χρόνια, αναμφίβολα το καλύτερο στη Κύπρο αυτή τη στιγμή. Επειδή όμως μπαίνουμε σε μια φάση του πρωταθλήματος που τα λάθη δεν συγχωρούνται, κόντρα σε ομάδες που στα προηγούμενα παιχνίδια τα εκμεταλλεύτηκαν και μας κέρδισαν άδικα, οφείλουμε να κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου: όχι άλλα ατομικά λάθη!

Χθες μέχρι το 30’΄κάναμε τουλάχιστον 5 σοβαρά! Δεν έγιναν μάλιστα από ένα παίκτη, αλλά από πολλούς! Ένα του Αντράντε το πληρώσαμε, αφού ο Ενρίκε σκόραρε και προσωρινά έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Ολυμπιακού, υπάρχει χαώδης διαφορά δυναμικότητας, έτσι οι πράσινοι επανόρθωσαν και φιλοδώρησαν τον Τακτακαλά με 4 γκολ. Τι γίνεται όμως όταν αντίπαλοι είναι το Αποέλ, η Ανόρθωση και η ΑΕΚ; Δύσκολα διορθώνονται τότε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, ανησυχούμε όμως μην αδικήσει τον εαυτό της. Οι παίκτες μας οφείλουν να είναι συγκεντρωμένοι σε όλο το 90λεπτο, πειθαρχημένοι στην τακτική και να κάνουν όσο το δυνατό λιγότερα και πιο ανώδυνα λάθη! Ας μην δίνουμε αφορμές!