Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όλοι στους δρόμους!

Όλοι στους δρόμους!


Κάλεσμα φίλων ΟΜΟΝΟΙΑΣ που εργάζονται στην Λαϊκή Τράπεζα:

Όσοι δεν καταλαβαίνετε τι γίνεται, ΘΑ καταλάβετε, όσοι δεν κλάψατε, ΘΑ κλάψετε, όσοι δεν απελπιστήκατε, ΘΑ απελπιστείτε, όσοι δεν ξέρετε τι σας ξημερώνει η αυριανή μέρα, ΘΑ μάθετε, όσοι δεν μείνατε χωρίς δουλειά, ΘΑ μείνετε, όσοι δεν έχετε ΜΙΑ, ΘΑ γίνετε περισσότεροι, όσοι δεν έχετε απαντήσεις στις ερωτήσεις των μωρών σας, ΘΑ βρείτε, όσων τα μωρά σας δεν κλαίνε επειδή δεν έχουν δουλειά οι γονείς τους, ΘΑ κλάψουν.

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΒΓΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ! Η ΩΡΑ 4 ΣΤΗΝ ΕΤΥΚ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΗ Η ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ!!!

ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;;

————————————-

Κάλεσμα Θύρας 9:

Σήμερα στις 5 το απόγευμα απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους Θυραεννιώτες και όχι μόνο, να δώσουν το παρών τους στο οίκημα της Θύρας 9 για μια ύστατη προσπάθεια στον επίπονο αγώνα των τελευταίων ημερών. Σας περιμένουμε όλους για μια δυναμική αντίδραση σε όλα που κουρελιάζουν τα όνειρα μας τις τελευταίες μέρες. Ετοιμάζεται κάτι δυναμικό, κάτι που ελπίζουμε θα στείλει μηνύματα σε ΟΛΕΣ τις κατευθύνσεις.

 

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΙΚΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9