Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Omonoianews.com Paypal Account για την ΟΜΟΝΟΙΑ

Omonoianews.com Paypal Account για την ΟΜΟΝΟΙΑ

01img_2126


Μετά από παράκληση πολλών αναγνωστών μας, ειδικά φίλων που βρίσκονται στο εξωτερικό, έχουμε δημιουργήσει λογαραριασμό Paypal, για όσους θέλουν να συνεισφέρουν στον αγώνα για τη σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πρωταρχικός στόχος είναι να μαζευτούν 1000 ευρώ, που θα παραδωθούν ασφαλώς στο σωματείο. Θεωρούμε ότι μπορούμε ακόμα περισσότερα, η αγάπη του κόσμου για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι τεράστια!

Για το σκοπό αυτό, σε όλες τις σελίδες της ιστοσελίδας μας έχει δημιουργηθεί κουμπί DONATE. Η διαδικασία είναι απλή, με του που πατάτε DONATE μεταβαίνετε σε σελίδα που σας ζητάει το ποσό που που θέλετε να κάνετε ως δωρεά, καθώς και τα στοιχεία της κάρτας που θα χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό ή το λογαριασμό paypal αν διαθέτετε. Τονίζουμε πως δεν χρειάζεται να έχετε Paypal για να κάνετε εισφορά, μπορεί να γίνει απλά με τη χρήση μιας πιστωτικής κάρτας. Μια εναλλακτική μέθοδος για να καταθέσετε λεφτά, είναι να πάτε απευθείας στο paypal.com, να πατήσετε το κουμπί Send Payment και στη συνέχεια στο “TO” να γράψετε το email [email protected] και πιο κάτω τα στοιχεία σας.

Αν μαζευτούν 1000 ευρώ και η ΟΜΟΝΟΙΑ αποφασίσει πως πρέπει να μπει η εισφορά αυτή στο μνημείο, η επιγραφή θα αναφέρετε σε “omonoianews.com group” αφού προφανώς δεν είναι δωρεά δική μας, αλλά όλων των φίλων που αποτελούν την ομάδα μας, είτε αυτοί είναι αρθρογράφοι, είτε είναι συντάκτες, είτε αναγνώστες. Επιπρόσθετα, θα δημοσιοποιηθούν τα ονόματα και θα παραδοθεί λίστα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, όσων φίλων το επιθυμούν.