Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άλλη ΟΜΟΝΟΙΑ στο δεύτερο γύρο

Άλλη ΟΜΟΝΟΙΑ στο δεύτερο γύρο

img_0162


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάλεψε κάτι που έμοιαζε πολύ δύσκολο και κατάφερε στο τέλος να πετύχει τον στόχο της που ήταν η είσοδος στην τετράδα με την λήξη της κανονικής περιόδου. Το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει θα το δούμε στην πορεία, για να τα καταφέρει όμως να έρθει ως εδώ χρειάστηκε ένας εξαιρετικός δεύτερος γύρος και ένα πολύ καλό σερί νικών!

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως στο δεύτερο γύρο βλέπουμε άλλη ΟΜΟΝΟΙΑ, το δείχνει άλλωστε και η στατιστική. Σε 13 παιχνίδια οι πράσινοι έχουν 10 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Αν αναλογιστεί κανείς ότι με το Αποέλ έπρεπε να μεγαλώσουν τα γήπεδα και να δοθούν κόκκινες επιστημονικής φαντασίας για να μην κερδίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ, το επίτευγμα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο. Στο διάστημα αυτό η ομάδα μας έχει πετύχει 32 τέρματα και έχει δεχθεί 12, τη στιγμή που στον πρώτο γύρο είχε πετύχει μόλις 19 και είχε δεχθεί 10.

Εκείνο που ευχαριστεί όμως περισσότερο τον κόσμο της ομάδας, είναι πως το συγκρότημα του Τόνι Σαβέφσκι συμπεριφέρεται σαν σύνολο, έχει ταυτότητα, γνωρίζει ακριβώς τη θέλει μες το γρασίδι. Σιγά σιγά, βγήκε η δουλειά του κόουτς στο χορτάρι και το αποτέλεσμα είναι περισσότερο από θετικό. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τα ίδια αποτελέσματα και στον πρώτο γύρο, θα ήταν πιθανότατα τώρα πρώτη. Υπάρχει φυσικά αρκετός δρόμος μέχρι το τέλος και πολλή δουλειά να γίνει.