Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αναβάλλεται για τις 2 Απριλίου η συγκέντρωση του Παλιομετόχου

Αναβάλλεται για τις 2 Απριλίου η συγκέντρωση του Παλιομετόχου


Συνεχίστηκε τις προηγούμενες μέρες με άλλες τρεις εκδηλώσεις η Οικονομική Εκστρατεία Διάσωσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, απ’ τις οποίες ένα σεβαστό ποσό κατέληξε στο ταμείο του Σωματείου μας.

Το βράδυ του Σαββάτου στο «Buena Vista» πραγματοποιήθηκε fashion show μετά από πρωτοβουλία φίλων της ομάδας μας, το απόγευμα της Κυριακής διοργανώθηκε τόμπολα στο σωματείο της «Ολυμπιάς» Φρενάρου, ενώ τη Δευτέρα διεξήχθη το πρωί τουρνουά φούτσαλ στο γήπεδο της «Ολυμπιάς» Λυμπιών και το απόγευμα Fan Day στο γήπεδο της ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Νήσου.

Οι εκδηλώσεις έφεραν ακόμη πιο κοντά τον κόσμο μας στην ΟΜΟΝΟΙΑ, του έδωσαν την ευκαιρία να στηρίξει την Οικονομική Εκστρατεία, ενώ μέσα από τις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας στάλθηκε το μήνυμα ότι η προσπάθεια για διάσωση του Σωματείου μας θα συνεχιστεί δυναμικά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει σε όλους όσους συμμετείχαν ή οργάνωσαν τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις. Η βοήθεια που έδωσαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ σημαντική και δίνει κουράγιο σε όλους μας για να συνεχίσουμε τη μεγάλη μας προσπάθεια.

Στο μεταξύ η αποψινή συγκέντρωση που ήταν προγραμματισμένη στο οίκημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Παλιομετόχου έχει αναβληθεί μετά από επιθυμία των διοργανωτών, καθώς επιθυμούν όπως πραγματοποιηθεί στις 2 Απριλίου, στον ίδιο χώρο και ώρα (19:00), όταν και θα ανοίξουν οι τράπεζες, ούτως ώστε η συνεισφορά τους στην Οικονομική Εκστρατεία να είναι μεγαλύτερη.