Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Για να έχει αντίκρυσμα η νίκη…

Για να έχει αντίκρυσμα η νίκη…


Πιστή στο καθήκον της, η ΟΜΟΝΟΙΑ ψες έκανε ένα αποφασιστικό βήμα προς την τετράδα και πέταξε ένα εκ των διεκδικητών της τέταρτης θέσης εκτός μάχης. Η ομάδα του Τόνι Σαβέφσκι ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κέρδισε δίκαια, πιστοποίησε πως είναι σε καλή κατάσταση.

Το βήμα ήταν αποφασιστικό, δεν ήταν όμως το τελευταίο που πρέπει να γίνει. Υπάρχουν ακόμα 9 βαθμοί που πρέπει να κατακτηθούν για να μας εδραιώσουν στη τετράδα. Ας μην ξεχνάμε πως την Τετάρτη εξετάζεται η έφεση της ΑΕΛ, κατά της απόφασης της Δικαστικής και μπορεί οι βαθμοί να της επιστραφούν. Θα χάσει πάντως βαθμούς και πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι να τους εκμεταλλευτούμε για να μην τίθεται κανένα θέμα αμφισβήτησης του πλασαρίσματος μας στους πρώτους 4.

Στη θεωρία, τα παιχνίδια που απομένουν η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να τα κερδίσει, εύκολα ή δύσκολα. Πάφος, Ολυμπιακός και Σαλαμίνα, μπορούν να κάνουν ζημιά μόνο αν τους το επιτρέψουμε. Επειδή όμως άλλο θεωρία και άλλο πράξη, δεν πρέπει να πιστέψουμε πως η δουλειά έγινε και πλέον με σβηστές μηχανές θα τα καταφέρουμε. Μπαίνουμε άλλωστε στο τέλος της χρονιάς και οι πράσινοι πρέπει να συνεχίσουν να ανεβαίνουν, να συνεχίσουν να βελτιώνονται, για να τους βρει το φινάλε κυπελλούχους και όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία.