Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η προσοχή στην Ανόρθωση

Η προσοχή στην Ανόρθωση

img_0620


Απόλλωνας τέλος και πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στην ακίδα της την ομάδα της Αμμοχώστου για το θεσμό του κυπέλλου. Το 4-0 του πρώτου παιχνιδιού είναι δεδομένο, θα χρειαστεί όμως προσοχή για να μην βερθούμε προ ευχάριστης εκπλήξεως. Τίποτα δεν τελειώνει μέχρι να τραγουδήσει η χοντρή και για να το κάνει, έχουμε άλλα 90 λεπτά μπροστά της.

Αν θέλουμε πάντως να είμαστε ειλικρινείς, πρέπει να πούμε πως το προβάδισμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πολύ γερό, τόσο γερό που θα χρειαστεί σχεδόν να μην κατεβεί στο γήπεδο για να το απωλέσει. Στο ποδόσφαιρο όμως έχουνε δει πολλά τα ματάκια μας, οπότε ας είμαστε προσεκτικοί. Εξάλλου δεν υπάρχει λόγος να τσαλακώσουμε την εξαιρετική εικόνα που βγάζει στο γήπεδο η ομάδα τον τελευταίο καιρό, ούτε να αγχωθούμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ του τελευταίου μήνα, σοβαρή και συγκεντρωμένη, θα πάρει την πρόκριση χωρίς να ανησυχήσει.

Ενδιαφέρον πάντως παρουσυιάζει η εντεκάδα που θα κατεβάσει ο Τόνι Σαβέφσκι. Θα επιχειρήσει να ξεκουράσει παίκτες, ή θα παραταχθεί με όλα του τα όπλα; Εκ πρώτης το 4-0 του επιτρέπει να αφήσει κάποιους εκτός, η Ανόρθωση όμως είναι μεγάλη ομάδα και μάλιστα πληγωμένη, θα ψάχνει να αντιδράσει. Θα δούμε..