Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εξατάχυτη ΟΜΟΝΟΙΑ!

Εξατάχυτη ΟΜΟΝΟΙΑ!

ns017716


Πραγματικός οδοστρωτήρας η ΟΜΟΝΟΙΑ, πιστοποίησε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και περιμένει το αποτέλεσμα της ΑΕΚ για να μάθει αν τερματίζει 3η ή 4η στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Το ματς δεν σηκώνει ιδιαίτερη κριτική, η διαφορά δυναμικότητας ήταν τεράστια, οι παίκτες του Σαβέφσκι παίρνουν τα εύσημα για τον τρόπο που το προσέγγισαν.

Α’ ημίχρονο
Δυνατά από την αρχή η ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν έδωσε περιθώρια αντίδρασης στη Σαλαμίνα. Μόλις στο 1′ ο Λέο απείλησε με σουτ. Στο 14′ ο Σοάρες σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι, ο Λέο έπιασε το σουτ, ο Μπλάζιτς όμως απέκρουσε. Στο 18′ ο Χριστοφή μπήκε στη περιοχή, προσπάθησε να κρεμμάσει τον Μπλάζιτς, η μπάλα όμως πέρασε λίγο άουτ. Τρία λεπτά αργότερα το σκορ άνοιξε. Ο Ασσίς έκρυψε τη μπάλα και τη κατάλληλη στιγμή πέρασε στον Σοάρες που από κοντά σκόραρε! Στο 24′ ο Σπούγκιν βρήκε τον Άλβες που απλά ακούμπησε τη μπάλα με τον Μπλάζιτς να αποκρούει. Το καταπληκτικό τρίλεπτο έκλεισε με δεύτερο γκολ, όταν ο Ασσίς μπήκε στη περιοχή και έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των δικτύων του Μπλάζιτς. Στο 33′ ο Χριστοφή σέντραρε, ο Εφραίμ έπιασε τη κεφαλιά, ο Μπλάζιτς όμως απέκρουσε σε κόρνερ. Τελευταία ευκαιρία στο ημίχρονο για τη Σαλαμίνα, με τον Μορέιρα να αποκρούει εντυπωσιακά ένα σουτ του Ρόκε.

Β’ ημίχρονο

Από κει που σταμάτησε στο πρώτο ημίχρονο συνέχισε η ΟΜΟΝΟΙΑ, προσφέροντας γκολ και θέαμα. Στο 50′ το σουτ του Ασσίς αποκρούστηκε από τον Μπλάζιτς. Δυο λεπτά αργότερα ο Σοάρες πέτυχε το δεύτερο του προσωπικό γκολ, όταν από σέντρα του Εφραίμ με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Μπλάζιτς. Στο 62′ ο Αντρέ Άλβες σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 63′ ήταν σειρά του Εφραίμ να χριστεί σκόρερ, όταν δέχθηκε μπαλιά του Λεάντρο, κατέβασε και πλάσαρε υποδειγματικά! Στο καπάκι, ο Γιώργος έδωσε 1 λεπτό αργότερα ασσίστ στον Αντρέ Άλβες μετά από πανέμορφη ενέργεια και ο Βραζιλιάνος έκανε το 5-0! Παρότι το ματς καθάρισε, η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέχισε να φτιάχνει ευκαιρίες και στο 86′ ο Άλβες πέτυχε και δεύτερο προσωπικό γκολ, όταν μετά από ασσίστ του Φρέντι, έκρυψε τη μπάλα και πλάσαρε ιδανικά!

Συμπερασματικά

Λέμε ξανά πως το ματς δεν σηκώνει ιδιαίτερη κριτική. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν σοβαρή, είχε τα κανόνια της σε καλή μέρα και διέλυσε τον αντίπαλο. Μπράβο σε όλους τους ποδοσφαιριστές για το θέαμα που πρόσφεραν. Τέτοια ΟΜΟΝΟΙΑ έχουμε ανάγκη να βλέπουμε, εν μέσω κρίσης και δυσκολιών.

Διαβάστε ακόμα: ΟΜΟΝΟΙΑ – Σαλαμίνα 6-0 (vids)

Σύντομο βίντεο με τα 6 γκολ: