Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μεγάλες στιγμές στο Πελέντρι!

Μεγάλες στιγμές στο Πελέντρι!


Πραγματικά το αδιαχώρητο επικρατεί στο Πελέντρι και το Phelandrio Cafe Bar εκεί όπου εκατοντάδες φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρίσκονται στην εκδήλωση για τη σωτηρία της ομάδας. Οι φίλοι καλωσόρισαν την αντιπροσωπεία του σωματείου με το “είσαι σου λέω κάτι μαγικό” και τους αποθέωσαν! Για αρκετή ώρα ο χώρος δονείτο από το “είναι τρελός ο Γερμανός”, ενώ συνθήματα έγιναν τα ονόματα των Δημήτρη Χριστοφή, Χάρη Κυριάκου και Τόνι Σαβέφσκι!

Ο Χρίστος Τσαγγάρης εκπροσωπώντας το Δ.Σ. τόνισε πως “Είμαι περήφανος που συμμετέχω σε αυτήν την προσπάθεια. Μπροστάρηδες είναι η τεχνική ηγεσία, οι παίκτες και ασφαλώς ο κόσμος. Με ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια θα περάσουμε τα κριτήρια. Η διαφάνεια είναι πρωταρχικός στόχος για το Δ.Σ. Θα ενημερώνουμε και για το πού πηγαίνουν τα λεφτά που εισπράττουμε”. Εκ μέρους του Δ.Σ. μίλησε και ο Χριστόφορος Χριστοφή: “Δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην Κύπρο αυτό το πάθος, η αφοσίωση, η… αρρώστια, όπως αυτή που νιώθει ο κόσμος μας για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτόν τον προπονητή και αυτούς τους παίκτες στις τάξεις μας”

Ο Ράινερ Ράουφμαν απευθυνόμενος στον κόσμο είπε πως “εσείς είστε η ΟΜΟΝΟΙΑ”, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Τόνι Σαβέφσκι λέγοντας στον ΛΑΟ “Εχετε ποδοσφαιρική τρέλα για αυτήν την ομάδα”.

Για live ενημέρωση από το Πελέντρι, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Facebook.