Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ξεπέρασε το εκατομμύριο η εκστρατεία!

Ξεπέρασε το εκατομμύριο η εκστρατεία!


Απόλυτα επιτυχημένη και η βραδιά στο Ακάκι! Πάρα πολλοί φίλοι της ομάδας, υποδέχθηκαν τους Στέλιο Μυλωνά, Γιώργος Τζιαμπουρή και Ρασίντ Αλαμπί και τους αποθέωσαν! Υπήρχαν και πάλι πολλές συγκινητικές στιγμές, στιγμές που μας κάνουν να νιώθουμε περήφανοι! Από τη βραδιά μαζεύτηκαν γύρω στα 5000 ευρώ (είχε δοθεί άλλο ένα ποσό), ενώ δημοπρατήθηκαν δυο φανέλες του Ράσκο!

Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν ένας παππούς και οι μικροί του χωριού. Οι νεαροί του χωριού, αγόρια και κορίτσια από 12-20, εδώ και μέρες μάζευαν από πόρτα σε πόρτα λεφτά, για να μπουν στο μνημείο και κατάφεραν να μαζέψουν τα 1000. Τελικά τα κατάφεραν και ήταν ιδιαίτερα περήφανοι για αυτό!

Οι Ρασίντ Αλαμπί και Στέλιος Μυλωνάς μίλησαν στους φίλους της ομάδας:

Αλαμπί: “Σας ευχαριστούμε που είστε κοντά μας. Όλοι θέλουν να πληρώνονται, αλλά εμείς δεν κάνουμε παράπονα, είμαστε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, δείχνουμε κατανόηση. Υποκλινόμαστε στον μεγάλο μας κόσμο”.

Μυλωνάς: “Μπορώ να σας ανακοινώσω πως περάσαμε το εκατομμύριο! Είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι γιατί τα διαρκείας πάνε πολύ καλά. Ο κόσμος μας είναι μεγάλος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι τεράστια και δεν θα χαθεί ποτέ”.