Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σε διπλό ταμπλό μέχρι το τέλος

Σε διπλό ταμπλό μέχρι το τέλος


Δυστυχώς με τον όρο δυο ταμπλό δεν αναφερόμαστε σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αναφερόμαστε σε αγωνιστικό και οικονομικό. Πλέον με τα οικονομικά κριτήρια της ΟΥΕΦΑ να πλησιάζουν, τα δυο σχετίζονται, αφού αν η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν καταφέρει να παραδώσει συνεπή φάκελο, πόντοι που κερδήθηκαν μες το γήπεδο θα χαθούν μέσα σε ένα δωμάτιο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι υποχρεωμένη να ζει με αυτή την πραγματικότητα. Ότι δηλαδή πρέπει να δίνει μάχη στο γήπεδο, να κερδίζει τα παιχνίδια της, να προσθέτει βαθμούς. Και ταυτόχρονα πρέπει να παλεύει και εκτός γηπέδου, να πληρώσει τους παίκτες, να πληρώσει οποιεσδήποτε άλλες οφειλές για να μην πάνε οι προσπάθειες της ομάδας στον κάλαθο των αχρήστων.

Όπως κάθε φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ παραδίδει φάκελο, οι φήμες θα δίνουν και θα παίρνουν. “Περνάει τα κριτήρια”, “Δεν τα περνάει” και τα λοιπά. Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα από ποτέ και θα χρειαστεί συμβολή όλων για να περάσουμε. Θα χρειαστεί συμβολή κάθε επιφανούς ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ επιχειρηματία, θα χρειαστεί συμβολή κάθε μέλους του Δ.Σ., θα χρειαστεί συμβολή του κόσμου είτε μέσω της υπηρεσίας ΟΜΑΔΑ, είτε μέσω εισφοράς, είτε μέσω αγοράς εισιτηρίων. Η άμεση σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ περνάει από τα χέρια όλων μας. Μακροπρόθεσμα, όπως πληροφορούμαστε υπάρχουν κάποια πλάνα…