Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Στην ομάδα μπήκε ο αέρας του νικητή»

«Στην ομάδα μπήκε ο αέρας του νικητή»

tol_7392


Για το εντυπωσιακό σερί που έφερε την Ομόνοια μια ανάσα από την τετράδα μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Ανδρέας Δημητρίου ο οποίος αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που γίνεται και στο οικονομικό.

«Όταν ήρθαν τα μαζεμένα αποτυχημένα αποτελέσματα είπαμε ότι θα δουλέψουμε, θα δούμε τα λάθη μας, πιστεύαμε στην ομάδα μας και επομένως σκύψαμε το κεφάλι αναλύσαμε τα λάθη και σταδιακά βλέπουμε ότι αυτή η ομάδα βελτιώνεται. Στόχος είναι να συνεχίσουμε αν την βελτιώνουμε, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο τρόπος που δουλεύουμε αποφέρει καρπούς και αυτό μας γίνει δύναμη. Είμαστε Ομόνοια και ζητάμε σταθερότητα σε ψηλά επίπεδα σε ότι κάνουμε. Θέλουμε η ομάδα νa βελτιώνεται προκειμένου σταδιακά να φτιάξουμε μια Ομόνοια ισχυρή όπως την θέλει ο κόσμος» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Δημητρίου.

Οχτώ συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο…
«Οι οχτώ νίκες δείχνουν ότι ήρθε στα αποδυτήρια ο αέρας του νικητή, οι παίκτες πιστεύουν στους εαυτούς τους, παίζουμε για τον κόσμο και την ιστορία της ομάδας και αυτό μας ικανοποιεί. Βλέπουμε την συνέχεια, δεν κρινόμαστε για το χθες αλλά για το τι θα κάνουμε και θέλουμε να κερδίσουμε τη Νέα Σαλαμίνα για να μπούμε στην τετράδα με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές».

Μαθαίνετε και αντίπαλό στο Κύπελλο…
«Υπάρχουν άλλες τρεις ομάδες ποιοτικές με καλούς ποδοσφαιριστές και όποιο ομάδα και να κληθούμε να αντιμετωπίσουμε προέχει να είμαστε εμείς έτοιμοι»

Για την προσπάθεια στο οικονομικό…
«Είμαστε σε καλά επίπεδα όσον αφορά την χρονική διάρκεια που έχει ξεκινήσει η εκστρατεία. Είναι σχεδόν στο 30% από το ποσό που ζητούμε και πρέπει να καλύψουμε το υπόλοιπο ποσό στις επόμενες τρεις εβδομάδες. Θα τρέξουμε σε όλη την Κύπρο για να φέρουμε τα χρήματα που χρειάζονται».

sport-fm.com.cy